21 Nisan 2014 Pazartesi

nikahtan once ailece… - Porno Hikayesi

Merhabalar degerli sikis hikayesi  okurlari   Bu sitedeki hikayeleri buyuk buyuk bir zevkle okurum her zaman. Cogu hikayede icimden siktir lan olurmu boyle sey desemde hosuma giderdi. Basima oyle bir olay geldiki. Artik hepsine inanirim.Ben Hollandada yasayan bir gencim. Aslen izmirliyiz. Yasim 25. 1.81 boyunda 90 kiloyum. Adim erkan bu arada. Bu yilin basinda turkiyeden bir kizla tanistim. Adi aylin. Aylin bursada ozel bir hastanede hemsireydi. Ailesi izmirde kaldigi icin kendi hastanenin lojmaninda kaliyordu. Arkaddaslar vasitasiyla tansitik iste. Neyse msn facebook derken bu bana gel dedi. Bende hoslandim gittim. Gezdik tozduk birbirimize isindik ve evlenme karari aldik. Uc hafta boyunca her saniyemiz beraber gecmisti. Son gecemiz bulundugumuz sehrin hava limanina yakin bir otelde gecirdik. Ben dus almak icin banyoya girmistim. Ciktigimda bir baktimki Aylin super mini bir gecelik giyinmis. Ne oluyor aylin dedim. Cunku onunla seks hakkinda hic konusmamistik. Bende hic ustelememistim. Sonucta evlenecektik ve yanlis anlar diye hic o konulara girmemistim. Aylin sorum ustune cevabi yapistirdi. Tadima bakmadanmi gidecen askim. Cok sasirmistim. Ama cokda mutlu oldum. Sevdigim kiz karsimdaydi. Ve benden onu sikmemi istiyordu.Bu arada aylin 1.70 boylarinda. Fuze gibi dolgun memeleri olan. Hafif balik etli bir kiz.( ) Karsimda boyle bir guzellik tadima bak deyince benim ufaklik tas gibi olmustu. Ona sarildim. O guzel kalcalarini avucluyordum. Dillerimiz birbirine kenetlenmisti. Yaklasik yarim saat boyunca opustuk. Birbirimizi oksadik. Ben amini avuclamaya basladigimda aylinde elini benimkine atti. Aski bu ne boyle bu bana nasil girecek diyordu. Kilodumu cikardi ve sevmeye basladi benimkini. Cok buyuk degildir oyle benimki yaklasik 14 santim. Ama cok kalin. Aylinin gozler oyle bir acildiki. Paril paril parliyordu. Askim opsene ufakligi dedim. Basini opuyordu. Oksuyordu. Arada dondurma yalar gibi yaliyordu. Aylinim cok acemiydi. Daha once hic iliskiye girmemis. O benimkiyle oynarken bende onun bal kutusunu opme!
ye yalamaya baslamistim. Aylinin nefes alisi hizlanmisti. Benimkini oyle bir somurur olmustu ki. Aklim gidiyordu. Sirt ustu yatirdim. Her tarafini yaladim. O fuzeleri beni delirtiyordu. Bu kizi bir omur sikecek olmanin mutlulugunu yasiyordum. Bacaklarini hatta ayaklarini bile yaladim. Sonra boynunu opmeye basladim. Kulagina onu kiskirtan seyler fisildiyodum. Dayanamiyordu. Askim ne olur karin yap beni. Becer beni bi tanem lutfen diye yalvarmaya baslamisti. Ben onu daha fazla kudurtmadan vazgectim ve tas gibi sikimi o daracak ve yanan amcigina sokmaya basladim. Hafif hafif yukleniyordum. Aylin inliyordu.( ) Yavas askim. Lutfen yavas. Aciyor diyodu. Ama zevk aldigida belliydi. Sonra kizligini hissettim. Hafif geri cektim benimkini. Kulagina dogru egildim. Askim karim olmaya hazirmisin diye sordum. Hadi erkegim al benim herseyim sana feda olsun dedi. Aciyabilir sikica saril bana dedim. Kendini sikiyordu. Biraz daha bekledim hafif hafif optum boynundan kulaklarindan. Sonra o biraz gevseyince birden bir yuklendim. Aylinin sesi cikmadi. Nefesi kesilmisti. Ama cok aci cekmisti. Omzumu bir isirdi. Dis izleri iki gun gecmedi. Ama artik benimdi. Hafif kan geliyordu. Ben sikmeye devam ediyordum. Alismaya basladi. Hadi kocum hadi aslanim. Erkegim sik beni diye gaz veriyordu bana. Bende tempolu bi sekilde cakiyordum. Tam bosalirken cikardim. O muhtesem fuzelere bosaldim. Biraz uzandiktan sonra gittik banyo yaptik. Temizlendik. O gece iki posta daha yaptik. Onu bosalttim ellerimle. Cok zevk almisti. Sabahina ayrildik. Ben ucakla once istanbula sonra hollandaya o ise kaldigi lojmana dondu.Bir ay sonra tekrar gittim. Bu defa yanimda ailemde vardi. Annem babam ve benden uc yas ufak kiz kardesim. Once bursaya ugradik. Aylinin yanina gittik. Ailemle tanisti. Bizimkilerde cok sevmisti aylini. Ailemi otobusle izmire nenemlere yolladik. Ben ertesi gun gececektim yanlarina. Beraber gecirdik geceyi. Yine o otelde kaldik. Ve gece bir ayin hasretini sikiserek attik ustumzden. Ertesi gun bende gittim izmire. Aylin iki gun sonra g!
elecekti !
izin almisti. Ailesinede haber vermisti. Onlarla tanisacagim icin cok heycanliydim. Neyse izmirde ailemle hasret fln giderdik. Gunler gecti. Aylinde izmire gelmisti. Annem babam ve kardesimi alip evlerine gittik. Yemege davetliydik. Eve vardigmizda bizi karsiladilar. Bir apartmanda kaliyorlardi. Babasi ismet amca yaklasik 45 yaslarinda sert gorunumlu bir adamdi. Acikcasi baya bi cekindim. Annesi oznur teyze 40-45 yaslarinda kumral bir afetti resmen. Ayni aylin gibi super fuzeleri vardi. Kalcalarda superdi. Bosuna dememisler anasina bak kizini al diye. Kiz kardesi aysun 22 ve erkek kardesleri erman 21 de ordaydi. Neyse sohbet yemek felan derken tanisdik kaynastik. Laf dondu dolasti bizim konuya geldi. Ismet amca demesinmi biz oglumuzu begendik efendi bir cocuga benziyor ama ben kizimi yurt disina vermek istemiyorum diye. Haydaaa.Ciktik nenemlere gittik. Babam hallederiz oglum. Kiz evi naz evidir felan beni teselli ediyorlardi. Neyse bir hafta oyle gecti veririm vermem olaylari. Zorla ikna ettik ismet amcayi ve soz yuzugunu taktik. Aylinim bu arada cok yipranmisti ama. Bu bir hafta omrumuzden omur goturmstu. Neyse biz yine hollandaya donduk. Yazin gelip dugunu yapacaktik.
Yaz geldi catti ve biz izmire gittik. Aylin bizi karsilamaya gelmisti nenemlerle hava limanina. Cadiya oyle bir sarildimki. Cok ozlemistim. Ama ozlem bitmisti artik. Evlenecektik. Nikahli karim olacakti. Bir hafta gecmisti. Hazirlik felan derken. Dugune dort gun kalmisti. Ben kuduruyordum. Aylinle birlikte olamamastik firsatini bulupta. Neyse oznur teyze bizi o gun yemege davet etmisti yine. Son hazirliklari konusalim diye. Saat iki gibi aylin beni aradi. Askim sen erkenden gelsen olmazmi diye. Oda yaniyordu belli. Ben biseyler uydurup ciktim evden gittim onlara. Vardigimda kardesleri annesi ve babasi evde yoktu. Kardesi erman bursasporun genc takiminda oynuyordu. Maci varmis onu izlemeye gitmisler hazirliklari yaptiktan sonra. Saat bes gibi gelirler dedi aylin. Firsat bu firsat biz odaya gectik. Aylin baldizim aysunla yani odayi paylasiyordu. Opusmeye basladik. Yiyordum resmen kizi oyle azmistimki. Baya uzun bir on sevisme olmustu. Hic onemli degildi bizim icin. Birbirimizi kudurtmaya bayiliyorduk cunku. Aylini soydum yine her tarafini yaladim. Askimin her tarafindan bal damliyordu sanki. O kadar tatliydiki. Hadi erkegim sik beni artik dedi. Yataga yatirdim. Mali yerlestirdim.( ) Yaniyodu yine her zamanki gibi zilli. Cakmaya basladim. Yataktan oyle ses geliyorduki. Kirilacak diye korktuk. Askim gel annem gilin yataginda yapalim dedi aylin. Elimden tuttu beni annesi gilin odasina goturdu. Yatagin ustune yitti ve ustume cikti. Acayip zevke gelmistim. Bana kizini vermeyen ismet amca kizini kendi yataginda siktigimi duysa ne yapardi acaba. Oyle bir sikisiyordukki. Zaman duygusu kalmamisti. Birden ne bok yiyorsunuz lan siz diye bir sesle irkildik. Ismet amca kapinin esiginde bize bakiyordu. Beyninmden kaynar sular dokulmustu sanki. Aylin hemen yorganin altina girdi. Ben kilota uzandim ama ismet amca yataga yitti beni. Serefsizler sabredemedinizmi. Surda kac gun kaldi. Beni rezilmi edeceksiniz derken oznur teyze girdi iceri. Ismet amcayi sakinlestirmeye calisiyordu. Bende yorganin altina girmistim. Ciril cipl!
ak aylinle annesi ve babasini izliyorduk. Aylinim tir tir titriyordu. Ismet amca ya cocuklar gorseydi ne olacakti felan diyordu. Ikisi erken gelmisti. Oznur teyze firina borek atacakmis onun icin acele etmis. Ismet amca kizarken oznur teyze lafi cakti birden. Ulan azgin sen beni dugunden bir yil once sikmeye baslamistin diye. Cocuklar surda dort gun once sikisiyor ne olmus demezmi. Bunun ustune ismet amca. Ne diyorsun sen kadin ben seni babanin yatagindami siktim dedi. Biz aylinle pur dikkat izliyorduk. Sikseydin ismetcim sana sikme diyenmi olduydu sanki dedi. Oznur teyze ortamdan etkilenmisti bes belli. Bize dondu dogru soyleyin ilk defami yaptiniz dedi. Bizde anlattik olayi. Ismet amca artik kizmiyordu. Oznur teyzeye dondu ve anasinin kizi ne olacak dedi. Aman ismet dedi oznur teyze. Hem benimde canim cekti bak simdi dedi. Bize dondu hadi siz kendi odaniza gecin. Yarim kalmasin isiniz. Bizde bi yarim saat yanliz kalakim dedi. Ismet amca bunun ustune oyle bisey dediki. Ruyamda gorsem inanmazdim bu olanlara. Adam yok izlesinler tecrube kazansinlar. Hemen bu cocuk daha toy. Sizin ailenin kadinlari nasil yarrak yemek ister bilmez ben ogretiyim ona demezmi. ( )Banada dondu evlat ben bu ailedeki kadinlar kadar azginini gormedim. O kadar sanlisinki dedi. Soyunmaya basladilar. Oznur teyze gozumuzun onunde kocasinin sikini agzina almaya basladi. Biz ustumuzden ilk soku atmistik. Aylinde bos durmayip benimkini avuclamaya baslamisti. Neyse biz hem onlari izliyorduk hemde birbirimizi ellerimizle tatmin ediyorduk. Oznur teyze ve ismet amca cirilciplak olmuslardi. Ismet amca tas gibi yarragini oznur teyzeye yalatiyordu. Sonunda bize soyle yer acin bakiyim dedi. Yatagin bir tarafina gectik. Ismet amca oznur teyzeyi yanimizda domaltti. Amini bir iki dil atti sonra sikini arkadan bi soktu oznur teyzeye. Ohhhhh kocummmmm diye inledi oznur teyze. Sik beni yarragina kurban oldugum diye inliyordu. Ismet amcada arkadan amina caktikca orospu kaltak fahise gibi seyler soyluyordu. Ben dayanamadim. Aylini domalttim bende arkad!
an caktim!
yarragimi aylinimin amina. Aylin sanki annesiyle yaris yapmaya baslamisti. Bi biri inliyordu sik beni aslanim diye. Bi biri inliyordu becer beni askim diye. Derken ismet amca bagira bagira bosaldi oznur teyzenin icine. Oznur teyze banyoya gitti temizlenmek icin. Ismet amca yataga yigilmis beni izliyordu. Cak evlat daha sert cak bu orospuda sert sever anasina cektiyse diyordu.( ) Ben kizini sikiyordum oda bana gaz veriyordu. Derken aylin elini babasinin malina atti. Babasinin sikini tartiyordu. Baba seninki uzunmus ama erkaninki daha kalin diyordu. Ben oyle gaza gelmistimki tadina bakmak istermisin askim dedim. Aylin bi bana bakti bi babasina bakti. E sonucta babam. Besledi buyuttu onunda hakki beni sikmek dedi. Ismet amca canim kizim benim dedi ve malini ayliniin agzina soktu. Ben hala devam sikiyordum. Sonunda bende bosalacagimi hissettim ve ciktim o daracik volkan gibi yanan amdan. Agzina verirken ben ismet amca kizinin arkasina gecti. Kazik gibi yarragini bu defa kizinin amina soktu. Ben manzarayi gorunce zaten aylinin agzina patladim. Yanlarina uzandim onlara bakarken oznur teyze girdi iceri. Ismet ne yapiyorsun serefsiz kizinimi sikiyorsun diye guldu. Madem oyle bende damadimin yarraginin tadina bi bakiyim dedi. O tas gibi kadin geldi benimkine yumuldu. Oyle bi yaliyorduki. Kizi ne kadar acemiyse annesi o kadar guzel yaliyordu. Fazla dayanamadim. Oznur teyzeyi sirt ustu yatirdim. Basladim sikmeye. Sikerken o guzel fuzelerini yaliyordum. Aylinde baabasini tusa getirmis ustunde zipir zipir zipliyordu. Oyle zevk aliyordukki. Dunyayi unutmustuk. Ermani, aysunu, annemi babami kardesimi. Hepsini unutmustuk.()
Meger biz icerde grup yaparken erman ve aysun gelmisler. Tesaduf bu ya kapinin onunde bizimkilerle karsilasmislar. Aysunda anahtar oldugu icin iceri girmisler. Bizim sesleri duyunca hep beraber odaya yonelmisler. Oyle bir basildikki. Ben oznur teyzenin ustunde. Aylinde babasinin.Babam afallamis guluyordu. Annem kardesimi koridora dogru itiyordu ama bir gozu bizdeydi. Bos bir yuz ifadesiyle bize bakiyordu. Erman ve aysunda sok olmuslardi. Anneleri benim altimdaydi. Onu birak ablalari babalarinin ustundeydi. Toparlandik hep beraber oturma odasina gectik. Kimse konusmuyordu. Oznur abla babama ibrahim beycim biz eve geldigimizde gencler prova yapiyordu. Bizde yardim edelim dedik dedi piskin piskin. Babam soyle bi ortami tartti. Okun yaydan firlamasi an meselesiydi. Babamin dedikleri o oku oyle bir firlattiki. Yanlis yapiyordunuz ama dedi. Hmm peki nasil yapacaktik dedi oznur teyze. Soyunda gosteriyim demesinmi babam. Ismet amca ise el atmaya calisti. Ya is zivanadan cikti ama cocuklari yollayalim dedi. Erman, aysun ve kardesim gulfemi isaret ederek. Erman direk karsi cikti. Madem siz boyle bi yanlis yaptiniz bende katilmak istiyorum dedi. Aysunla gulfemde bizde gibisinden konustular. Babam gulfeme kizim siz daha kizsiniz olmaz dedi. Gulfem guldu. Ne biliyorsun dedi. Orospu siktirmis kendini daha once birilerine. Aysunda banane ben bu gece kadin olmak istiyorum dedi. Is zivanadan cikmisti. Babam oznur ablaya dogru hamle yapti. Ismet amca annemi gozune kestirdi. Ben firsat bu firsat baldiza atladim. Ermanda gulfemi kendine dogru cekiyordu. Aylin ben ne olacam dedi. Babam guzel gelinim anneni bi sikiyim seni babanla byeraber sikeriz dimi dunur dedi. Oda onayladi. Aylin kendini parmaklamaya basladi. Herkes bes dakika icinde cirilciplakti. Kimi sikini emdiriyor kimi amini. Ben tamamen baldiza odaklandim. O tap taze amcigi ilk ben sikecektim. Masanin ustunu bosalttim. ()Baldizi ciril ciplak yatirdim ustune. Her tarafini yaladim. Eniste sik beni. Bende senin karin oluyum diyordu kaltak. Kucagima aldim bunu. Dogru o!
znur teyze gilin yatak odasina. Yataga biraktim. Herkes bizi takip etmisti. Etrafimiza dineldiler Elleri biraranin aminda sikinde bize bakiyorlardi. Aysunu sirt ustu yatirdim. Amina dil atiyordum. Oyle bir inliyorduki. Ismet amca afferim kizim diyordu. Aylinim sik su orospuyu kocacim diyordu. Bacaklarini ayirdim girdim arasina. Benimkini soktum icine yavas yavas. Kizligina gelince durdum. Oznur teyze kizim sikma fazla kendiniB diyordu. Babamla ismet amca hadi beline kuvvet diyorlardi. Ben buna bi caktim. Sikim aminin en derin yerine kadar girdi. Aysun bagiriyordu acidan. Bizimkiler hep birlikte alkisladi bizi. Baldizin bacaklarini omuzuma aldim catir catir siktim herkesin gozu onunde. Etrafimizdaklierde sikismeye baslamisti. Her taraftan ah oh sesleri yukseliyordu. Baldizin isini bitirdim. Sonra once babam ve ismet amca aylini beraber siktiler. Sonra ermanla ben oznur teyzeyi. Sonra ermanla ismet amca gulfemin amini gotunu dagittilar. Babamla ben annemi duzduk.( ) En son bi posta erman aysunu sikti. Benim yarrakta derman kalmamisti. Baldizla aylinimi aldim odalarina gittim. Dossekleri yere attik. Ben ortada iki karim bana sarilmis bi sekilde ciril ciplak uyuduk. Sabah uyandigimda aysun benimkini yaliyordu. Aylin doymadinmi orospu diyordu ona. Git iceri orada seni sikecek biri vardir bu yarrak benim diyordu. Dort gun sonra dugunumuz oldu. Hayat oyle bir degistiki. Simdi tatillerde oznur teyzeyi mutluka sikiyorum. Aysun universiteyi bitirdi evlendi. Damat bey bisey bilmiyor. Firsat buldukca onada cakiyorum. Aylinle zaten nerdeyse gunluk sikisiyoruz.     Karimi ve ailesini cok seviyorum.
 
 
 
 
 
 
 
 

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder