23 Kasım 2014 Pazar

Kendimden utaniyorum - Porno Sikis Hikayesi

Merhaba,degerli okurlari ben yasca buyuk (30) evli bir erkegim, benim ensest hikayem utanc verici belki ama okuyunca bana hak verecek sex sitesindekileri gorunce zevk alacaksiniz.
Ensest Hikayemi 1 yil once yasadim, sizlerle paylasmak istedim. Benim yegenim var 18 yasinda guzel bir kizdir nurgul, nurgul beni cok sever, bende yegenlerimi hep sever korur yardimci olurdum.
Yegenim bazen bize gelir zaman zamanda babasindan izin alarak bizde kalirdi, ozellikle hafta sonlari. Cana yakin ve sevecen oldugu icin cok samimi davranir, sik sik yanak yanaga opusur sarilirdik, yegenim bu arada da serpildi gelisti, gogusleri kalcalari iyice belli olmustu ama aklimdan birakin boyle kotu dusunmeyi, hic onunla seks yapmak aklimdan gecmemisti, gunler birbirini kovalarken nurgulle sik sik sarilirdik, yengesine de cok duskundu, sarilir operdi, beraber gezerlerdi, bazen kucagima yatar saclarini oksamami isterdi bende yapardim, bu islemler siklasinca caktirmadan eliyle benim sikime dokunuyor, kazayla degmis gibi yapiyor, sakayla bana karate yapiyordu.
Yegenim bana dokunmaya devam ettikce aklima seytanlik girdi, gelismis memeleri buyumus sertlesmisti. Guzelde sayilirdi. Hafta sonlari hep bize gelirdi aksamlari bizde yatardi, bende karimla sikisirken, banyo yaparken beni gozetledigini fark ettim, ondan sonra iyice aklim celindi ve madem o da sikismeyi istiyor, istedigini vermeye karar verdim. Bazen karimla sikistikten sonra karim uyur ben banyo yaparken uzun sure devam ederdim.
Bu arada yegenim nurgul de banyo kapi deliginden beni izlerken fark ettim ve sikimle oynamaya basladim, masturbasyon yapmaya basladim, oda beni izlerdi, gunlerden yine bir gun hafta sonu, karim bir isinden dolayi Ankaraya gitti, 3-4 gunlugune, bu arada nurgulde bana yemek yapmak yardim etmek bahanesiyle bizde kaldi, aksam yemek yedik ama bana bir baska bakiyor ben utanarak gozumu kaciriyordum, o yemek masasinin altindan ayaklariyla kazayla degmis gibi bacaklarima dokunuyor, sikime dokunuyor, sonra pardon diyordu, ben duzenimi bozmamaya calistim, karsi koydum ama dayanamadim.
Aksam oldu banyo icin dusa girdim, oda banyo deliginden izleyecegini bildigim icin bende ona gore hazirlandim. Ben sikimle oynarken yegenim de kapinin onunde kendini amcigini oksuyor, memelerini sikiyordu, banyo kapi camindan azda olsa belli oluyordu.
Ben birden kapiyi actim ama korkudan kipirdayamadi bile, ne yapiyorsun dedim, o arada sarilip opusmeye basladik, bende ciplak oldugum icin sikimi agzina oyle bir aldiki vantuz gibi soruyor emiyordu tasaklarimi yaliyordu, bende onun irilesmis memelerini yaliyor , vucudunu opuyordum, derken amcigina geldi sira oksadikca, yaladikca titriyordu, iniltiler cikariyor, amciginin sulari akiyordu zevkten kivraniyordu.
Benim amcam bir tanem, sevgilim amcam, askim amcacigim diyor, bir taraftan da sok sok artik sik beni parcala beni diyordu, bende istiyordum ama daha bakire idi, abimin kizi idi nasil yapardim, utaniyordum kizmak istedim beni susturdu, olsun bir sey olmaz, sok sok ben hic kimseye soylemem senin olmak istiyorum amca, seninle arzularimi gideririm, hemde aramizda gizli kalmasi garantili diyordu. Her zaman seninle sikismek sevismek istiyorum ben, senin yengemle sikisirken ben kiskaniyor, ona nefret duyuyordum, amcamla iyi sikisemiyordu, ah ben olsam diye ic geciriyordum, dayanamiyorum dedim, nurgul o zaman arkayi dondu beni arkadan sik ozaman dedi, sok icine dedi aslinda bende cok istiyordum.
Sikimi biraz tukrukledim, sabunladim, zaten sikim kazik gibi olmus biraz da buyuktur, yegenimin got deligine yavas yavas girmeye basladim ama cok kucuktu deligi. Bir taraftan da memelerini oksuyor kalcalarini sikiyordum, zevkten bayilacak gibiydi, bagiriyordu nerdeyse, yavas yavas gotune soktukca yavas diyor aciyor diyordu, istersen cekeyim dedim o zaman hayir sok dedi, bende oyle bir soktumki kokune kadar girmisti icine, oyle bir bagirdiki komsular duydu sandim. Bacaklari kasilmisti zevkten, oylece bir iki dakika durduk derken yavas yavas ileri geri sokmaya baslayinca daha da zevk almaya basladi artik dayanamiyordum.
Yegenim, sok amca sok kocacigim sana benim gibi bir kiz lazim. Amca yengem seni idare edemiyor, seni doyuramiyor diyordu ve de cok hakliydi ve o an geldi patladim got deliginden birden cikardim ve yegenimin azina verdim. Sikimi yaladi emdi, sicak sicak cok hosuna gitmisti, tekrar tekrar bes kere sikistik o gece, hepsini de agzina aldi beni mahvetmisti ama degerdi, her seyi goze almistim, yegenimde cok mutluydu amca bu gizli askimizi olene dek saklayacagiz ben saklarim vede canimiz ne zaman isterse sikiselim bu hayatin tadini cikaralim diyordu.
Bende tamam dedim ve o gunden sonra her firsatta, arabanin icinde, tuvalette, ormanda, mutfakta, karim yan odada uyurken, piknikte, cok guzel sikismelerimiz oldu, ne yapacagiz bu gizliligi bilmiyorum ama cok guzel bir duygu on yil boyunca karimla bile boyle sikismedim, seks yapmadim. Her firsatta sikistim yegenimle onun daha da hosuna gitmisti.
Amca bakireligimi de sana verecegim, amcigimi da sana siktirecegim dedi ama ben kabul etmedim sonra foyamiz ortaya cikar dedim. Ama amcigi cok sicak vede dardi, sadece sikimle surtup sadece ucunu soktum icine yegenim daha da bir zevk almisti. cok istedi ama arkayla simdilik idare edecegiz, onuda sonra hemde o guzel amcigindan oyle bir sikecegim ki seni zevkten cildirtacagim dedim. O da simdilik kabul etti.
Hic tanimadigim erkek bir anda gelip guzel amcigimi sikmesin, sen tam aradigim sikicimsin, yabanci erkege siktirene kadar sen sik bu guzel amcigimin tadina sen bak dedi. Hic degilse gizli kalmasi garantilidir. O kadar guzel amcigi vardi ki yeni tiras etmis, tam amcik kokuyordu, zevkten amciginin sulari akiyor bende onlari yaliyordum.
Devamini yakinda yazacagim. O amcik bir baska hafta da bir trasini ben yaparim oda benimkini tabi yalayarak. kimileri kinar ama, bende kendimi kiniyorum ama oldu, tadina bakan bilir. Yegenim evlendikten sonra o kalin sikini amcigima almak icin sabirsizlaniyorum diyordu. devam edecegiz dedi. Daha da guzel gunler bekliyordu bizi… devamini anlatirim yakinda…

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder