12 Kasım 2014 Çarşamba

Turbanli baldizima dosedim - Porno Sikis Hikayesi

Merhaba degerli okurlari cumartesi gu nu de bizden dog ru nis anli si yla go ru s meye giderdi. Cumartesi gu nleri es im aks ama kadar, bende o g leye kadar c ali s i ri m. O hafta Cuma baldi zi m geldi evde ablasi yla sohbet falan ediyorlar, bende bilgisayar odasi nda bilgisayari n bas i nda hafta ic i aldi g i m digital fotog raf makinesinin o zelliklerini inceliyorum. Bu o zelliklerden biride gu venlik kamerasi gibi kullani labilmesiymis . Bu ilgimi c ekmis ti. Ertesi gu n o g leye kadar c ali s ti g i m ic in bu o zellig i test etmeye karar verdim. Gerekli ayarlari yapti m, sabah bilgisayari ac ti m fotog raf makinesini koridordaki portmantonun u zerine yerles tirdim. i nternete girdim, gerekli ayarlari yapti m. Fotog raf makinesi bana her yari m saatte bir birer dakikali k go ru ntu maili go nderecekti. Bu testten kimsenin haberi yoktu. i s yerimde c ali s i rken bir mail geldi. Bizim evim koridoru, kars i da yatak odasi ni n kapi si solda oturma odasi na giris . Gayet net go ru ntu , zamani test etmek ic in saatime bakti m ve ½ saat sonra bakali m gene gelecek mi diye beklemeye bas ladi m. ½ saat sonra gene bir mail geldi. Ki sa filmi ac ti m gene ayni go ru ntu , ok makine gu zel c ali s i yor falan derken birden baldi zi m c i ri lc i plak oturma odasi ndan c i ki p bizim yatak odasi na girdi. s ok olmus tum, birden akli mda bir su ru soru is areti? Evde bas kasi da var mi ydi ? c i plak ne yapi yordu? o g len c i ki p hemen yaki n olan eve gittim ama baldi zi m o g leye kadar c i kmi s ti evde yoktu. Bu durumdan es ime falan bahsetmeden bir sonraki haftayi bekledim. Sonraki hafta sonu kamerayi yatak odami zi tam go rebilecek bir yere gizledim mail kapasitesi max 1 dakikali k film alabildig inden ayarlari her dakika 1 mail s eklinde ayarladi m. i s yerime gidene kadar zaten 10 tane gelmis ti. Gu lay’i n yatak odami za ilk giris i saat 10:15 te falan oldu. u zerini c i kardi odada, c ekmeceden ablasi ni n saten mini gecelig ini aldi ve giydi. Alti na c amas i r giymedi. Sonra odadan c i kti ve!
biraz sonra elinde bi salatali kla tekrar geldi. Yoksa tu rbanla gezen baldi zi m bakire deg imliydi. Sikim kazi k gibi olmus tu. Mailin biri bitmeden yenisi geliyor kesintisiz izliyordum ne yapti g i ni . Yatag a yatti bacaklari ni ac i p salatali g i as ag i yukari su rtmeye bas ladi , dig er eliyle de go g u slerini oks uyordu. Sonra yavas c a itti salatali g i . Santim santim kayboldu salatali k ekrandan. Sonra Gu lay bacaklari ni birles tirip dizlerini go g su ne c ekerek yatakta ki vranmaya bas ladi . Salatali k hala ami ndaydi . Nefes almadan izliyordum. Sonra orgazm oldu ve odadan c i kti . 10 dakika sonra bornozla tekrar geldi odaya. Yatag i du zeltti, gecelig i yerine koydu, salatali g i aldi ve tekrar c i kti odadan. Bundan sonra baldi zi mi sikmek ic in delirmeye bas ladi m. Bakire deg ildi. Bu yu k ihtimalle nis anli si na vermis ti. Bu s ekilde 3 hafta daha izledim. En sonunda en azgi n olacag i ni tahmin ettig im bir anda eve gitmeye karar verdim. Bir cumartesi gene hazi rli klari mi yapi p beklemeye bas ladi m. Tam yatag a uzani p salatali g i ni hazi rladi g i zaman ofisten c i ki p evin yolunu tuttum. 10 dakikali k mesafeyi gidene kadar o da ki vama gelirdi. Sessizce kapi yi ac ti m, sonra sesli olarak kapatti m ve Gu lay ben geldim diye seslendim. Oturma odasi na baki p “Hala kalkmadi n mi diyerek onun yatti g i odaya yo neldim ve gec erken aa burada mi ydi n diyerek bizim yatak odami za girdim. Toplanmaya fi rsati olmami s ti ve yorgani n alti na girmis ti. Eminim orada c i ri l c i plak yati yordu. Heyecandan o da bende o lecektik.Bu arada tanismak isteyen ciddi bayanlar beni ekleyin ismim Ferit msn uskudarli81@hotmail.com Kalk bakali m tembel beraber kahvalti yapali m diyerek hi zli ca yorgani ac ti m. Salatali k elindeydi ve bu sefer gecelikte giymemis ti. u zerini o rtmeye c ali s ti ama izin vermedim. Buna ne gerek var cani m? Benden isteseydin ya” dedim.Ama sen ablami n kocasi si n” dedi. Bende ne fark eder ikinizi de mutlu ettikten sonra, ikinizin de olurum dedim. Bu ar!
ada fermu!
ari mi ac i p sikimi c i kardi m ve bas i ni sikime basti rdi m. i s tahla yalamaya bas ladi . Sikimi tas aklari mi deli gibi yali yordu. Bu arada bende soyunup yatag a girdim.Bu arada tani s mak isteyen ciddi bayanlar msn uskudarli81@hotmail.com ekleyin beni.O ko rpe gu nes go rmemis beyaz vu cudunu o pu p yalamaya bas ladi m. Go g u sler tas gibiydi, sikimi zorlukla ag zi ndan alabildim ve dur birazda ben seni yalamak istiyorum” dedim. Kendini sereserpe bi rakti yatag a ve sadece” istedig in gibi yala dedi. Boynundan bas ladi m, tas gibi go g u sleri yuvarlak uc lari sivri ve iyice koyulas mi s . Sonra yavas c a ami na indim. Dilimin ilk dokundug u ani go rmeliydiniz, yay gibi gerildi vu cudu, elleriyle bacaklari ni ac abildig i kadar ac ti . Yalamaya dilimi ami na sokmaya bas ladi m. Kendinden gec ti resmen. Ohhh dedi. 10-15 dakika ami ni arka delig ini yaladi m. Sonra dudaklari na yumuldum. O hala bacaklari ni dizlerinin alti ndan kavrami s kendine dog ru c ekmis vaziyette duruyordu. Ami gerilmis , sulari aka aka yarag i mi bekliyor. Sikimin bas i ni tam giris e yasladi m. Yavas ca yu klenmeye bas ladi m. Si caci k karanli kta yara yara ilerledi sikim ve sonunda kasi klari mi z birbirine yapi s i nca bacaklari ni bi raki p si ki ca sari ldi boynuma ve deli gibi o pmeye bas ladi dudaklari mdan, bende hareketlenmeye pompalamaya bas ladi m. c i g li klar atiyor, “is te bu, hayal ettig im kendimi tatmin ederken du s u ndu g u m tam olarak buydu” diye mi ri ldani yordu. Sonra onu yatakta domaltti m ben yere indim ayakta belinden si ki ca tuttum prezervatifimi takarak ami ndan tekrar gec irdim. Bu sefer nazik ve yavas deg ildim. Sert sert ve hoyratc a sikiyordum. Ben arkadan vurdukc a yan taraftaki aynadan go g u slerinin oynamasi ni izliyordum. Bu beni daha da sert sikmem ic in tahrik ediyordu. Gulaysa arti k inlemiyor c i g li klar ati yordu resmen. Ami ni n ic inde sikim kasi lmalari hissetmeye bas ladi . Ami sikimi si ki s ti ri p si ki s ti ri p bi raki yordu. Bende dayanamadi m bu duruma ve !
bos almay!
a bas ladi m. Normalden c ok daha erken bos ali yordum ama bu am dayani lacak gibi deg ildi. Sonra ikimizde yi g i ldi k yatag a. Harikaydi n diye bir o pu cu k kondurdu dudag i ma. Anlat bakali m ne zaman bozuldu ki zli g i n dedim. Nis anli si na vermis . Nis anli si bunu mutlu edemiyormus . Hem egoist hem de hemencecik bitiyor diye anlatti . Ama bundan sonra sorunum yok dedi. Evlenirlerse daha rahat hareket edebileceg iz..

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder