9 Ocak 2014 Perşembe

Banyoda baslayan sert sikis - Porno Hikayesi

Gecen gun sevgilim gayet azgin bir bicimde beni ziyarete geldi. Daha once hic bu kadar gec saatte geldigini ya da benimle bu denli yakin oldugunu hic hatirlamiyorum. Ama bu durum gercekten beni fazlasi ile tatmin etmisti ve hic durmadan sarilarak hemen ne oldugunu sordum. Hic bir sey soylemedi ama bir seyler oldugu kesindi. Bende pek takmadim aslinda zira bu denli seksi bir bicimde giyinmis ve yanima gelmis olan bir hatuna pek bir sey sormam. Sadece bos evde bir guzel sabaha kadar sikerim…
Neyse, hikayeyi anlatmaya devam edeyim. Hemen iceri aldim ve koltukta 5-10 dakika kadar sadece birbirimize sarilarak oturduk. Ama bu eliyle felan yanlislikla deymis gibi yaraga carpiyordu benim. Tabii bir sure sonra benim yarak iyice tas oldu ve artik dayanamayacak bir seviyeye geldim. Zira artik oyun oynayacak ya da soracak, bekleyecek bir durumum yoktu. Ne olacaksa olsun dedim ve direk bunun dudaklara yapisik, amini oksamaya basladim. Biraz serbeti verince, baktim ses cikmiyor hemen kotunu indirdim, kendimi de soydum ve sert bir sekilde hatunu kucakladigim gibi yanda ki yatak odasina goturup yataga attim. Bu durum onunda cok hosuna gitmisti ve hic bir sey konusmadan direk sikise gecmistik. once bunu bir guzel altima aldim ve amini parcalar gibi sikmeye basladim. Akabinde hic durmadan ters cevirip domaltarak sikmeye basladim ve ilk defa bir cilgin yaparak hic fark ettirmeden bir anda yaragi bunun gotune kokledim.
O derece hizliydim ve gotu o kadar dardi ki benim bile yarak biraz sizladi ama mukemmel bir zevk verdi. Bu oyle bir bagirdi ki o an dedim kalkip gidecek ama nafile… Onunda hosuna gittigini gorunce ben iyice dizginlerimi kirdim ve sabaha kadar amdan, gotten fena sekilde siktim kariyi. iste o gun bugundur ne zaman gorse beni kaciyor orospu, bende sizlerle paylasayim dedim.
Bir onceki yazimiz olan Askerlik sonrasi sabaha kadar sikis baslikli makalemizi de okumanizi oneririz.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder