12 Kasım 2014 Çarşamba

Aile ferdi olan kaynanami firsat buldukca sikiyorum - Porno Hikayem

merhaba ben Ali. Hollanda’da canli bir isadamiyim. Yasim 40 ve evliyim. Size basimdan gecen olaylarin bir tanesini anlatacagim. Ben sex konusunda bir zaman doyumsuz oldugumdan, sabah aksam olarak duragan bir dostum olmustur. Bunlarin biri bile Bulgar bir kizdi, kendisini haftanin 3 haset ziyaret etmesem duramazdim. Yaz mevsimiydi, yani tatildi. Esimi ve cocuklarimi Turkiyeye tatile gondermistim, 3 hafta sonra da ben gidecektim. Bu arayi degerlendirmek istedim tabiki ve takkadak Bulgar dostumu eve getirdim. Eve gece soktum ki, kimesne gormesin diye. Wiskilerimizi yudumladik once, ikimiz bir sise wiski ictik. vakit geldi yataga gittik. Basladik sevismeye, ickinin tesiri ile sabaha derece sikistik. Haftasonuydu, biz kalkana kadar meridyen duzlemi olmustu. Kalkip banyomu yaptim, zir indim bornozumla, tam kahvemi iciyordum ki, bap caldi. Baktim kayinimin karisi, actim derun cagirma ettim. Bulgar dostum da bu arada halen yukardaydi, yatakodasinda yani. Kayinimin karisi, “Bir ihtiyacin varmi? Ortaligi toparlayim biraz…” dedi. “Yok gerekmez, sagol…” desem de, “Olmaz neseli yalnizca basinasin, ben bir ortaligi toparlayim.” diye israr etti. Kayinimin karisini sikmeyi aklimdan cumle gecirmisimdir. Esmerdi, kotu super bir vucudu vardi, kendine nazir bir kadindi. eteklik giymisti… Mutfagi toparladi biraz. “Bir bile yukariyi toplayim.” demez mi. Israr edince, kendi kendime (tamam, yandik, yakalandik) dedim. artik yukariya, ben bile ardi sira tabi. Bulgar kizi ciril apacik vaziyette yatakta gorunce, yuzundeki ifadeyi gormeniz lazimdi! “Eniste bu ne?” dedi. “Ne oldugunu goruyorsun iste!” dedim. “Ayip, sana yakistiramadim eniste, karina soyleyecem!” dedi. Durumu aciklamaya calistim, yalniz aciklayacak kati birsey yoktu aslinda, hersey ortadaydi. Dedigim hicbir sey, “Karim bana yetmiyor!” oldu. fakat kayinimin karisi esime soylemeye niyetliydi… Ben bile icimden (Madem oyle, ben bile seni sikmezsem!) dedim, kayinimin karisina belinden sarildim ve elimi cabucak amcig!
ina attim. Baktim ki amcigi sulanmaya basladi. “Dur, yapma eniste…” dese de, amcigi istiyordu. Bulgar dostumun da agzi bariz kaldi, neler oluyor diye. Nede olsa aksamdan hizimi alamamistim, benim yarak tas gibiydi zaten. Kayinimin karisini attim yataga, bagirsada sima duymazdi, nasilsa muzigin sesini actmistim asagida. Kayinimin karisi yatakta kacmaya calisiyordu. Ben ustumdeki bornozu coktan cikarmistim, ve onun arkadan ustune kapandim. Kacacak bir yeri yoktu. Etegini siyirmamla kulotunu cikarmam bir oldu, amma kulotunu yirtarak cikartmak zorunda kaldim. Bulgar dostum yatakta olanlara hayretler icre bakiyordu sadece… Yaragimi tukurukleyerek arkadan amina anca bir gecirdim ki, kayinimin karisi kas sulp kesilmisti, sikiyordu kendini. ama benim tas kabilinden olmus yarak girmisti bir kere. imdi amcigi yakinen sulanmaya baslamisti. Kulaklarindan opuyor, elimle kalcasinin arasini aciyordum ki, hepsini amina sokabileyim diye. Kayinimin karisini 5 dakika derece hakeza siktim. bundan sonra yaragi yemisti nasilsa, birakti iyice kendini. Bir yandanda agliyordu. Sonra bu aglama yerini inlemeye birakmisti. Nerdeyse bosalacakti. Zorla ustume cikarttim, inip inip kalkiyordu. Yaragimin ustunde anca bir kiviriyordu ki, benim yarak daireler ciziyordu. ahir dayanamadi ve anca bir bosaldi ki, isedi sandim. islaklik ta gobegime derece geldi. Beni cildirtti bu islaklik… artik benim de desarj zamanim gelmisti, domalttim ve yeniden amina girdim arkadan, vicik vicik olmustu ami. Ben cok demir gidip geliyordum, O’da kivirmaktan duramiyordu, acilmisti imdi iyice. Bir an yaragim amindan cikti, tam dokulmek uzereydim. yemeden icmeden sokup amina bosalayim dedim ve yuklendim. yalniz ami azicik az geldi sozde bana. Hakliyidim darmis gercekten, amma amina degil gotune girmisim. Kayinimin karisi sadece bir, “Ayyyy…” diyebildi. Zevkin doruguna ulasmisti artik, siddetli ve zevk ikisi bir arada. bir kume dayanamadim (dar bir gote ki dayanir ki), super bir rahatlama yasadim. Sikimi gotunden cikarirken an!
us deligi!
halen zonkluyordu. “simdi istersen git karima soyle!” dedim. O’da imdi anladi durumu, “Nasil soyleyim?” dedi. ama bana bir sarti vardi: “Bulgar dostunu birak, istedigin ahit beni pitrak eniste.” dedi. elden akseptans ettim tabiki. Bulgar kiza ezgi verdim. Kayinimin karisi ile her firsatta sikisiyoruz artik…

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder