23 Kasım 2014 Pazar

Muhtesem teyzemle sikistim - Sex Hikayem

Merhaba degerli okurlari Her hafta sonu sehrin gurultusunden uzaklasip kafamizi dinlemek icin sehrin 20 km. uzaginda yesillikler icindeki bag evine giderdik. O hafta sonu babam ve amcam islerinin yogunlugunu bahane ederek bizimle gelmek istemediler. Bizde dordumuz gitmeye karar verdik. Teyzemin oglu ozgur hemen benimle ayni yaslarda, biraz daha irice sevimli bir oglandi.
ikimizin de biyiklari yeni yeni cikiyor 18 yasin tum enerjisini uzerimizde tasiyorduk. Yaklasik 20 dakika sonra bag evine vardik. Esyalari yerlestirdikten sonra ozgur ve ben yukaridaki odaya ciktik. ikimiz ust kattaki odada, annemle kardesi ise asagidaki odada kalacaklardi.
Bir sure dinlendikten sonra annemin sesini duydum. Bizi TV izlememiz icin asagiya davet ediyordu. Asagiya indigimizde dogrusu biraz utandik. Analarimizin uzerinde gayet ince bir t-shirt ayaklarinda da dar birer sort vardi. Ben annemi daha once hic bu halde gormemistim.
Onlar hic istiflerini bozmadan sere serpe uzanmis TV seyrediyorlardi. Bir ara annem yerinden kalkti Televizyonu kapatti ve ozgurle bana donerek;
“cocuklar porno dergilerin disinda hic gercek ciplak kadin vucudu gordunuz mu?”
“hayir” anlaminda basimizi salladik.
Annem bu defa kiz kardesine donerek;
“Ne dersin Sabahat ,onlara gercek kadin vucudunu gostermenin tam zamani degil mi”
Teyzem sanki dunden hazirdi. Dudaklarini yalayarak
“haklisin abla” dedi.
Annem oturdugu yerden ayaga kalkti ve yavas yavas dansetmeye basladi. Daracik sortunun altindan aminin sisligi iyice belirgindi. Annem kisa boylu kalin bacakli etine dolgun iri memeli beyaz tenli ancak seksi bir kadindi. Sanirim hala bircok erkegin ruyalarini susler cinstendi.
Teyzem ise anneme nazaran biraz daha uzun boylu daha ince esmer bir kadindi.Vucudu harikaydi. Annem hem dans ediyor hem de uzerindekileri cikarmaya calisiyordu. iri memelerinden birisini agzina goturup emmeye basladi.
Diger eliyle de killi dudaklari etli amini oksuyor parmakliyordu. Sonra teyzeme isaret ederek
“yanima gel sabahat bana yardim et” dedi.
Teyzem yerinden kalkti harika gotunu kivira kivira annemin yanina geldi. Kollarini boynuna dolayarak kendine dogru cekti ve dudaklarini emmeye basladi. iki kadin yani analarimiz gozlerimizin onunde sevisiyorlar, birbirlerini emip yaliyorlardi.
Bizler surat kipkirmizi nefeslerimizi tutmus bu olaganustu manzarayi seyrediyorduk. Teyzem ablasini bacaklarini arasina basini gommus amini yalayip emiyordu.
“oh yala sabahat em amcigimi oh… suyunu ic” annem boyle dedikce bizlerde hal kalmamis habire kalkik siklerimizi saklamaya calisiyorduk.
“sabahat yala got deligimi yala parmakla beni “.
Bu defa annem teyzemi sirt ustu divana yatirdi bacaklarini omuzuna koyarak amini gotunu yalamaya basladi. Sonra her ikisi de agizlarindan amcik sulari damlayarak yanimiza gelip onumuzde diz coktuler. Annem otoriter bir tavirla.,
“hadi bakalim sira sizde soyunun”
ozgur ve ben utana utana soyunduk. Siklerimiz oyle sertlesmis ve sismistiki kulotu cikarir cikarmaz adeta havayi sikiyorlardi. Annem sikimi eline alip oksamaya hafif hafi opmeye basladi.
” suna bak Sabahat oglumun siki ne kadar buyumus. babasinda bile boyle yarak yok “
“oh ablacigim ya benim oglumun yaragina ne demeli ne kadar kalin ve uzun”
iki kadin cilginlar gibi siklerimizi tasaklarimizi yalayip emiyorlardi. icimden babamin ne kadar sansli bir erkek oldugunu dusunmeye basladim. Annem oyle usta dil atip emiyordu ki daha fazla dayanmam imkansizdi ve cok gecmeden titreye titreye agzina bosalttim.
Annem gayet memnun menilerimi buyuk bir istahla yalayip yutuyordu.
“fiskirt oglum ananin agzina fiskirt..oh bebegim benim”
O arada ozgur de kendi anasinin agzina bosaltmisti. Analarimiz bellerimizi doyuncaya kadar yuttuktan sonra her ikisi de yere diz cokup onumuzde domaldilar. Anamin iri gotu butun ihtisamiyla sikimin onunde hazir bekliyordu.
Arkasinda diz cokerek gotunun sicak deliginin kivrimlarini yalamaya dilimi icine sokmaya basladim. ozgur de aynini kendi anasina yapiyordu.
“o dayanamiyorum. Gotum yaniyor sik oglum ananin gotunu sik anani sik”
Annem cildirmis gibiydi. onu daha fazla uzemezdim. Yaragimin kayganlasmis basini got deligine dayadim ve hafif bir zorlamayla tasaklarima kadar icine soktum. Got tuneli oyle sicak ve tatliydi ki ben soktukca anam altimda zevkten inliyordu.
“Kokle anana kokle. Sen babandan iyi sikiyorsun. canim oglum. anan degil senin orospunum ben, sok, sok.. kokune kadar” yeniden sikimin son damlasina kadar icine fiskirttim.
Belim gotunun deliginden yerlere damliyordu. ozgurde benim gibi isi bitirmis anasini memnun etmisti. Annem elimden tutarak “hadi yatak odasina geciyoruz” dedi…
Bizde olusan yeni dirilmeyle yatak odasinda defalatca kere bosaldik. Orgazm olduk hepimiz…
Artik yazkiga daha sik gidiyoruz…

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder