12 Kasım 2014 Çarşamba

Yengemi kendi evinde siktim - Porno Sikis Hikayesi

Merhaba degerli okurlari Daha 20 yasindaydim.. Yengem ve kizi bizim yan dairede komsu olarak otururlardi fakat acilen evden cikmalari gerekince bizde kalmaya basladilar. Yengem 36-37 yaslarinda olmasina ragmen her insanin yatmak isteyecegi tipte bir kadindi.. Neyse.. Aradan 1 hafta gecmisti..
Ben odamda kuzeninde yer yataginda yatiyordu. Yengem ise salonda tek yatmaktaydi… Babamin artik gec vakitlere kadar oturusu dikkatimi cekmeye baslamisti ne olur ne olmaz die. Bir aksam gizlice bakacaktim. Annem erkenden yatar ve derin uyur. Yani ortam musaitti saat 12de ben aralarindan ayrildim ikisi bas basa kalmislardi saat 02:00 iken kontrol temek amaciyla iceri girdim. Gorduklerim gercekti yengem babamin yarragini vakum gibi yaliyordu.. Allahtan beni gormemislerdi yoksa ne yapardim bir muddet izledikten sonra yatagima gidip masturbasyaon yapmaya basladim.. Ertesi sabah hic bir seyi bozuntuya vermedim ama babamin boyle yapmasini da anlayamiyordum.. Yengem annemle cok siki fikidir aslinda. Ev islerini beraber yapmaya basladilar annem yengeme ince ve kisa kirmizi bir gecelik vermisti. Havada sicak oldugundan yengem ic camasira giymemisti.. oglen saatlerinde evde kimse yoktu. Ben koltukta TV seyrediyordum. Ev isleri yengeme kalmisti bir ara gozum yengeme takildi. Toz alirken egilip kalkiyordu egilirken gogusleri ortadaydi. Aman tanrim neydi onlar cok alimli bir gogusleri vardi. Bende bos dururmuyum hemen odama gidip asilmaya basladim yengemde bu durumdan suphelenmis olmali ki arkamdan gelip her seyi gordu yuzumu cevirdigim anda sok oldu oylece bana bakiyordu. Sonra iceri dogru hizlica giderken bunu anneme anlatacagini dusundum. Ee benimde kendime gore bir konumum vardi evde. Yengemin kolundan tuttum. Agzini kapattim cirpinmaya basladi taki agzimdan cikan dun aksam babamla ne yaptiginizi biliyorum diyene kadar. Elimi cektim cok cesaretlenmistim. Direk dudaklarina yumuldum. Sag elimle ise geceligi altindan elimi siyirarak gotunu oksuyordum artik oda bana karsilik veriyordum. Bir suru opustukten sonra boyunu opmeye basladim ve sonra asagiya inerek geceligin ustunde memelerini yaliyordum. Uclari dimdik olmustu sonra askilarini indirdim.. O gogusler avucumun icindeydi. Uclarini yalamaya hatta isirmaya basladim cunku bir kadinin en cok deger verdigim yeri gogusleriydi.. Hemen yatak odasina gectik. Artik sira!
ondaydi yarragimi yalamasini istedim ilk basta itiraz etsede sonra aksamkinden olsun deyince yalamaya basladi superdi cok profesyoneldi. Birkac dakika sonra yatagin uzerine ciki domaldi ve geceligini kaldirip o koca gotune sokmaya basladim. Yengem inlemeye baslamis hatta ciglik atiyordu. Sonra ters cevirip amini yalamaya basladim daha fazla gecmeden sik beni diye bagiriyordu sikmeye basladim tabiki muthis bir histi.. icine bosalmistim en sonunda ve sonunda bu aramizda kalirsa daha sonra benim olabilegimi soyledi bede bu sirlari yillarca sakladim tabikide karsiligini aldim tabi…

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder