11 Kasım 2014 Salı

Hastaligim Ve Turbanli Anam 4 - Porno Hikayem

Slm yâran ablami arabada sikmemim ustunden bir hafta gecmisti bu arada kimseyle beraber olmamistim. Bir hafta sonra enistem yeniden dideban olmustu. Anneme bu aksam bir cinsiyet partisi yapalim dedim. Anam da olabilir dedi. Ben ablami alip eve geldim. Babam da zahmetli oldugu icin evde dururdu. Anam bir bir dert var dedi. Kardesini bu aksam nereye gonderecegiz dedi. Ben bile o da bize katilsin dedim anam o henuz kucuk ama dedi ben bile lakin onun ami elan daraciktir bize sonsuz zevk verir dedim. Babam da bayagi kizimi sikmek heyacan verici dedi. Anam da peki dedi. Kardesim onder hatipte lise 1`e gidiyordu. Aradan yarim zaman gecti kardesim okuldan geldi. Annemle kardesim odaya gecti takribî 10 dk. Konustular ve hapishane geldiler. Anama baktim anam da bitmis dedi imdi herseyi biliyor bu kisimlar zevkten ucacacaksiniz dedi. Kardesimin uzerinde ekol elbisesi vardi hakeza fena seksi duruyordu. Ben kardesimin yanina gittim dudagina bir opucuk kondurdum bravo bu aksam zevkten olecen dedim. Sonra millet soyunmaya basladi ben yere uzandim babam benim sikimi agzina aldi sakso sekmeye basladi ablamda babamin sikini agzina aldi anam da ablamin amini yalamaya basladi. Babam tam sakso cekiyordu anam da ablamin amini mecnunca yaliyordu. Kardesim apisik hirtapoz bize bakiyor. Babamin sikimi agzina alisini hayretle izliyordu. elan sonra ben yerden kalktim kardesimin yanina gittim kucagima aldim masanin dair yatirdim bu arada annelerde yanimiza gelmislerdi. Anam bakalim onemsiz kizimizin tadi nasilmis dedi. Kardesimin basinda ortusu iyi sekerli duruyordu. Ben kardesimin etegini siyirirken babamda gomleginin dugmelerini aciyordu etegini siyirdim altinda byez danteli kilotu bunca yumusak duruyordu kilotunu da ablam cikardi. Offfff daracik am karsimdaydi kardesimin ami yumusak killi hafiften dolgundu kardesimin bacaklarinin arasina girdim amini yalamaya basladim babamda kardesimin kucucuk goguslerini aggzina almis vakumluyordu. Ben amini yaladikca kardesim kendinden geciyor saga sola kivraniyiordu bu arada am sulari da a!
kmaya baslamisti anam nite kizim zevklimi niteleyerek sordu kardesim basik kanyon ahhhhh ahhhh ya kocakari dayanamiyom diyordu. Benle babam kardesimi eme eme bayiltacak hale getirmistik kardesimin memeleri diklesmis ami dehsetli derecede sulanmisti. Sonra ablam cantasindan vazelini cikardi kardesimin amina surmeye basladi. tutarli parmagiylada amina hafiften girisler yapiyordu. Sonra benim sikeime vazelin surdu anam sikimi agzina aldi sakso cekmeye basladi sikim hic bu kadar sertlesmemisti. Sonra babam anam ve ablam kardesimin bacaklarini ayirdilar ve bana haydi bakalim lakirti bakalim daracik ama dediler. Ben de sikimi kardesimin amina dayadim ve agir yavas girmeye basladim kardesim ahhh abi bunca yogun alamam onu dedi anam da sabret yavrum imdi o sik senin amini dagitacak dedi. Ben bir iki yuklenmeden sonra anamin isaretiyle hizlica kardesimin amina kokledim sikim cart diye kardesimin amina girdi. Kardesim kesik surelik bir bayginlik gecirdi. elan sonra ben az bucuk durduktan sonra alcak bati aminda gidip gelmeye basladim aminin daracikti ici bir firin kabil yaniyordu ben gozlerimi kapatmis ohhh ohhhh diyerek kardesimin aminda gidip geliyordum anama. Kardesimde kendisine gelmisti. Kardesim mualla sesle inliyor ahhhh ahhhhh ohhhhh ihhhhh offf valide baci peder amim yirtildi ahhh ahhh abi aheste alisilmamis sikin gani kesif diyerek inliyordu. Kardesimin kizligi bozgun bacaklarindan hun siziyrdu. Kardesimin amina girdikce ami bir aciliyor bir kapaniyordu. Sonra amindan ciktim kardesimi domaltim arkadn bacaklarini adamakilli actim maksatim kokune derece sikimi amina sokmakti. Babam sikini kardesimin agzina vermis kardesim babamin sikini yalarken ben arkadan hizlica amina girdim kardesim muterakki kacar uzere basustune fakat yakaladim ve sertce girmeye basladim kardesim ahhhhh yandim agir ol diye bagiriyordu ben on paralik dinlemiyom sertce sikmeye devam ediyordum. Bu arada ben bile pekce kuduz ohhhh ohhhhh al amina koydugumun cocugu bu aksam amini yirtacam sanarak kufurler ediyordum kardesimi kucagima ald!
im kucagi!
mda ziplatarak sikmeye basladim sikim aminin kokunu bulmustu. Ben ayakta sertce kardesimi sikerken kardesim gene kendinden gecmisti basinda hala esarbi duruyordu ben esarbinigordukce elan hayli hizlaniyordum. Kardesimi yere yatirdim ayak omuza yaptim hizlica koklemeye basladim ben soktukca amindan slp slap diyerek sesler geliyordu. Bir iki git gelden sonra aminin icine bosaldim.
Ben ciktiktan sonra babam kizinin amina girdi babam da hizli hovarda kizini sikiyor ohhh yavrum olurum bu ama diyordu. Kardesimde oldum bittiim sanarak inliyordu. Babam 2-3 dakka sonra bosaldi. O ruz gece yarisina derece seks yaptik sabah kardesim yataktan kalkamiyordu. Eee elbette kalkacakki amini dagitmistik resmen.
__________________

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder