9 Ocak 2014 Perşembe

Karimla metroda sikismenin zevki - Porno Sikis Hikayesi

Evet yanlis duymadiniz karimla hem de metroda, acik alanda ve gunduz saatlerinde oldukca atesli bir sekilde sikistim. Tabii bunu herkes ile sira beklerken ulu orta yapmadik. Ama herkesi rahatlikla izleyerek bu sikisi yaptigimizi soyleyebiliriz. Peki, nasil yaptik? Dilerseniz lafi fazla uzatmadan o gun yasanan bu farkli ve siradisi sikis deneyimimi anlatmaya geceyim hemen.
Henuz daha yeni evli sayilir bir ciftiz. Evliligimizin uzerinden 3 ay kadar gecmis ve neredeyse her gun bol bol ya sikisiyor ya da sevisiyor. Gene bir haftasonu alisveris merkezine gittik ve her sey orada basladi. Karimla birlikte ic giyim magazasina girdik ve erotik ic giyim reyonunda bayagi bir hem alisveris yaptik, hem de fazlasi ile azdik. Dogal olarak bunun bir yerde patlamasi lazimdi ve benim yarak iyice dikilmisti, gizlemekte zorlaniyordum. Neyse hemen odememizi yapip ciktik magazadan ve alisveris merkezinden. Hizli bir sekilde eve gidip sikismek icin metroya dogru yoneldik ama her sey farkli gelisti. Metroda beklerken ben daha beter oldum ve surtunecek yer ariyorum… Tam bu esnada yan tarafta camli olan ama disaridan gozukmeyen personel alanini gordum. iceri de genc biri vardi ve ona bir miktar bahsis vererek bize yarim saat vermesini soyledim. Hemen odayi kilitledim ve kameralarin olmadigini gorunce de her yeri cam olan, her yeri goren ama disaridan gorulmeyen bu ozel yerde karimi domalttigim gibi hemen sikmeye basladim.
cok heyecanli ve mukemmel bir deneyimdi. Zira bir yandan herkesin tam dibinde gayet azgin bir bicimde sikisiyorsun, diger yandan herkesi izliyorsun ama kimse seni gormuyor. Bunun da verdigi heyecan ile 25 dakika kadar karimi gayet sert ve atesli bir bicimde sikerek icimde ki tum azginligi oracikta attim ve 5 dakika kadar hazirlanarak ciktik odadan. Sanirim daha once hic bu denli sikismemistim ve bu ani hic unutmayacagim.
Bir onceki yazimiz olan Banyoda baslayan sert sikis baslikli makalemizi de okumanizi oneririz.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder