7 Ocak 2014 Salı

kocami ilk kez aldattim - sex hikayesi

kocam tir soforu oldugu icin surekli olarak uzun yollara gidiyor… ben her ne kadar kocamla severek evlenmis olsam da, bir sure sonra bu uzun ayriliklar benim icin cok ciddi bir sorun olmaya basladi. neticede bir kadinim ve kendime ait bazi ihtiyaclarim, isteklerim oluyor dogal olarak. bende bu istekleri ve ihtiyaclari karsilamak adina bir sure sonra mecburda kalsam kendime bir cozum buldum.
bir arkadaslik sitesine uye oldum ve bir kac yeni erkek ile tanistim. ilk baslarda sadece kamera acma ya da sohbet etme gibi bir niyetim vardi. fakat bir sure sonra durum iyice degisti ve cok yakisikli bir bey ile tanistim. kendisi cok guzel bir sohbete sahip olan bu bey, muhabbetimiz ilerledikce benimle daha yakindan tanismak istedigini soyledi. bir sure tedirgin olsam da en sonunda kabul ettim ve bir otelin lobisinde bulustuk. neticede kimse anlamaz diye dusundum, sadece gizli bir ask&#8230; otel lobisinde bir sure sohbet ettik ve ikimizde birbirimizden cok hoslanmistik. kendisi bana gayet kibar bir sekilde <!--more-->istersen bu gece burada kalabiliriz dedi ve ben artik geri donusu yok diye dusunerek kabul ettim. hemen bir oda ayarladi ve odaya ciktik. normalde hic yapmayacagim bir seyi yaptim o an ve tum benligimi kenara birakip, odaya girdigimiz gibi elimi sikine goturup dudaklarina yapistim. oda bu duruma cok sasirdi ama bir o kadarda hosuna gitti. hic durmadan hemen pantolununu indirdim ve bir porno yildizi gibi sakso cekmeye basladim. ilk defa bu denli seks duskunu bir sekilde hareket ediyordum. ben ona sakso cekince uzun ve kalin yaragi iyice dikildi, ben iyice azdim.
ardindan oda beni yatirdi ve amimi yalamaya basladi derken bir anda icimde hissettim yaragini, dakikalarca sert bir sekilde git gel yapti icimde ve bir sure sonra ikimizde inleyerek zevke geldik, bosaldik. o an inanilmaz zevkliydi ve zorla ayrilmistik o gun. simdi de kocam ne zaman uzun yola gitse mutlaka o otelde bulusuruz.
bir onceki yazimiz olan yagmur altinda baslayan romantizm baslikli makalemizi de okumanizi oneririz.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder