31 Ağustos 2014 Pazar

kocamin arkadasiyla sikistim - Sex Hikayem

Merhaba  ben zeliha ama gercek ismim degil. ben kapali namazinda niyazinda dindar bir kizim ve sizlere basimdan geceni anlaticam lakin fazla uzatmak istemiyorm.yabanci free porn sitelerinde olan turbanli kadina tecavuz videolari gibi bir hikaye benimkisi benim yillardir cok siki dostum, arkadasim kardesten ote bir kiz arkadasim serap, ayni benim gibi cok guzel cok durust bir kizdir ve yeni evlendi ben onun kocasini zaten gozum tutmamisti cok yakiskliydi ama ahlaksiz oldugunu seziyordum. arkadasimin ask gozunu kor etmisti biliyom yoksa o evlenilecek erkegi secebilecek bi kizdi ama artk cok gec evlendiler ve bir ay oldu neyse ozet geciyorm birgun beni eve cagirdi kocasi falan yemek yedik ve tv izliyoruz birden sex videos acildi kanalda o aksam bizim serapin kocasi olacak serefsiz cayina uyku ilaci atmis yemekten sonra caylari ictik beni evime birakacaklar guya, tam musade isteyecem serap agirlasmaya basladi ne oldu falan derken ayiltmaya calisiyoruz serapi serap birden uyur gibi bayildi kolanyagi falan sursekte yuzune gozune fayda etmedi meger kocasi kani bozuk uyku ilacini fazla vermis ben o sira panikle hemen telofona sarilip ambulans cagrcam kocasi telfonu
elimden aldi. ben napiyosun uyanmadi bir rahatsizligimi vardi gunduzden dedim kocasi olacak murat iti birak ta uyusun dedi ben birden sasirdim ne uyumasi karsmda siritiyor ben ona uyku ilaci verdim demezmi benim hemen ceton dustu seni serefsiz senin niyetn farkliymis deyip sert bir tokat atip hemen kapiya firladim anladimki tuzaga dustum. (  )
serapin kocasi olacak murat iti bana megersem farkli niyet besliyormus. evin dis kapisin i kilitlemis balkonlar kilitli evden cikamadim birak benide gideym serefsiz diye haykiriyorm ben senin karinin en yakin arkadasiyim nasil yaparsin bunu diye. o yanima geldi sakin ol lutfen mahalleliye rezl olmayalim sonucta seninde benimde bu hosumuza gitmez bagirma ben seni cok sevdim senin ciddiligin guzelligin kapali giyinmen bile beni tahrik ediyo cok sexsisin seni istiyorm ben zeliha nolur zorluk cikartma diyor bende aklindan bile gecirme ben kiz olan kizim namusuma laf getirtmem seni parcalarim dedim uzerime geliyor ona tekme attm ittirdim tekrar uzerime cullandi gucluydu hayvan hayvan gibiydi, ben agliyorm nasil bu duruma dustm diye ve yine uzerime cullandi ben ittiriyorm o sim siki sariliyor bana kahretsin gucum yetmiyor elime bisey gecirsem kafasini yaricam onu orackta oldurucem serap uyan diye bagiriyom duymuyo kizcaz uyuyo. hayvan basimdan tuttu esarpim ciknca bi savrulduk sonra yine yakaladi beni hizlica yere yatirdi yan tarafimda serap uyyo uzerime kapandi altinda kipirdayamiyorm bile, agzimi buyuk elyle kapatti aglamaktan baska elimden bisey gelmiyor bu beni kahrediyor memelerimi oksuyor opuyor izin vermemeye calisiyorum gucum yetmiyor beceremiyorm ben 169 boyunda 64 kilo bi kizim dolayisiyla seefsizin hakindan ne yazikki gelemedim. gomlegimi ve icimdeki atletimi yirtti ve sutyenim kaldi sonra onuda kopardi goguslerimi emiyor. inanin ben onu istemiyorm teslim olmak niyetm de yok arkadaslar, hayvan herf bi eliylede etegimden bacaklarimi oksuyor benim kiymetli hazineme dogru yaklasiyor yani simdi soylerken bile utaniyorum amimi oksuyor beni zevke getirmeye ugrasiyor evet zevk almaya basladim on onbes dakkadir beni oksuyor her yerimi ama ona asla karsilik vermiceme inaniyorm. zeliha diyorum icimden tamam sende bir kadinsin zevk aliyorsun ama diren seytana uyma diyom kendime. en fazla bosaltir fakat kizligimi ya bozarsa diyede korkuyom uzun siyag etegimi iyce kaldirp siyirdi icimde ince bir etek daga var on!
uda cikarp kilotumu asildi yirtp atti ve orami yani amimi yalamaya basladi hayvan beni zor durmda birakti canim benim seni cok seviyorm askm ben seninle de evlenmek istiyorm gibi sozler ediyor altndan kurtulamiyorm o amimi yaladikca ben iyce zevke geldim ama belli etmiyorm anladim beni sikecek bukadar ilerledi. nolur kizm ben kizligimi olsun bozma diye yalvariyorm aglaya aglaya gozlerm sisti. pis herif yaragini amima surtmeye basladi seni oyle hale getiricemki kendin yalvaricaksin diyor. ( )
ben artik korkuyorum cunku cok zevk aliyorm hayatmda ilk defa boyle bisey basima geliyo o yaragini amima surttukce ben dayanamiyorm artk dislermi sikiyor ve istemesemde inliyorm resmen . amimdan sular adeta caglayan gibi bosaliyor dudaklarimi opmeye basladi ben iyce azmamin etkisiyle galiba o hayvanin dudaklarindan zevk aliyom cokta guzel opuyo ben o hale gelicem hic aklima bile gelmezdi beni resmen azdiriyor cildirtiyordu kivraniyorm arkadasimin altinda ve artik beni sikse diye ic gecirmeye basladim beni oyle guzel emiyorki her yerimi beni adeta mahvetti dayanacak gucum kalmadi yanimda uyuyan arkadasim bile aklima gelmiyordu kadinsi duygularm iyce artti cok harika sevisiyor ben artk kendimi ona biraktim ne yapacaksan yap yaragini amima surtumekten vazgec sonuna kadar soook bitanemmm 28 yillik yaraga hasretligimi gider dedim ha soyle yavrum deyip amima yaragini oyle bir soktuki ben zevkten cildiriyorum evet kizligimida bozdu ama aldirmiyorum onu operken isiriyorm oyle cok guselki tadi sikilmek yani o gidip geldikce defalarca beraber bosaldk iki uc saat aralikli sikistk ve sonra arkadaslar kafe kapaniyor devamini sonra yazicam bekleyin? Yada buradan bana ulasin canli olarak hikaye dinleyin aradiginizda canli olarak dinleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder