30 Ağustos 2014 Cumartesi

Turbani Beni Cezbetti - Porno Hikayesi

Ben oldum olasi erkeklerden nefret ederim. Belki bunun nedeni yillar once onlar tarafindan tecavuze ugramamdir. O zamanlardan sonra erkeklerle ilgilenmez olup kadinlara bakmaya basladim. Ben turbanli bir guzeller guzeliyim. Hemen oyle turbanli gorunumlu olduguma bakmayin. Vucudum top modelleri aramtyacak kadar guzeldir. Sigara icmeyi cok severim. Sokakta gezdigim zaman basimda bir turban vucudumda dizlerime kadar uana bir palto ile ayaklarimda en karasindan bir cizme var. Zaman zaman elimde puro olur ya da bir sigara.
Bir gun yolda yururken karsima aynen benim gibi giyinen bir bayan cikti. Turbaninin altindan gorunen o simsiyah saclari beni cok cezbetti. Bu kadinla tanismaya karar verdim ve bu cok kolay bir sekilde oldu. Onu evime davet ettim. Ogun evde kimseler yoktu.Beraber sohbet etmeye basladik. Konu nasil donup geldiyse bilmiyorum sexten bahsetmeye basladik. Bana erkeklerden hoslanmadigini soyledi. Tam benim gibi bir kadin, diye icimden gecirdim. Birer sigara yakip dumani birbirimize dogru uflemeye basladik.Bir ara dudak dudaga gelip opusmeye basladik. opusmemiz cok atesli geciyordu. Yavas yavas ustumuzdekileri cikarmaya basladik. Goguslerinin ucunu oyle isirmisim ki acidan cok bagirdi. Kulotunu cikardiginda onun amina sanki yarak girmemis gibiydi. Dil darbelerimle onu inletmeye basladim. Az sonra ellerimin icine bosaliverdi. Hemen ardindan ben de bosaldim.Sigaralarimizi icip bana ayrilacagini soyledi ve bana adresini verdi yarin tekrar bulusmak icin. Ertesini gunu iple cektim.Yola cikmadan once hazirlanmaya basladim. Turbanimi taktim.Sigara ve puro paketlerini cantama yerlestirdim. Siyah kulotlu corabimi giydim.ustune siyah rengindeki kocaman sahta yaragimi taktim. Siyah deri sutyenimi giydim, ondan sonra goguslerimi cok acikta birakan deri bluzumu giydim. Dize kadar gelen cizmelerimide giydim ve yola koyuldum. Otobusle gitmeye karar verdim. Otobus tiklim tiklimdi, Bir ara cok yakisikli bir genc otobusteki kalabaliktan dalayi kendi kicini benim amimim ustune degdirdi ve sahte yaragi hissetti. Arkasina donup bana cok heyecanli gozlerle bakti.Otobusten indigimde beni takip etmeye basladi. Tam arkadasimin evine girecekken o da benimle beraber iceri girdi Meger bir alt katta oturuyormus. Kapiyi arkadasim actiginda hemen dudaklarima yapisip opmey baladi Bana, beni dunden beri cok arzuladigini soyledi. Ona alt kattaki erkegin kim oldugunu sordum. Bana her gun siktigi top oldugunu soyledi. Onu hemen cagirip bizimle beraber sevismesini istedik. Tereddutsuz kabul etti. Geldiginde kendini tanistirip bir an once sevismek i!
stedigini soyledi ve hemen cizmelerimi yalamaya basladi.Arkadasim az sonra yan odadan gorundu. O da siyah cizme giymis altinda deri bir sort, sortun hemen ustunde o da kendi yaragini takmisti. Ben duruma cok sinirlenip bir sigara ictim. Alt kattaki genc hemen arkadasimin yaragini yalamaya baskadi. Ben hemen paltomu acarak onlaro nasil geldigimi gosterdim. ozellikle erkegin agzi yarim yamalak olmustu saskinliktan. O hemen beni yaragi yalamaya baslayip arkadasimda nun arkasina domaldi ve sikini yavas yavas gecirmeye basladi. Erkek hic bagirmiyordu cunku arkadasimn siki biraz inceydi, fakat ben benimkini soktugumda acidan kivranmaya basladi.Besdakika sikimin icindeki su onun icine bosaldi. Ogun ucumuzun yaptigi her sey hepimiz icin birer ilkti. Ben ilk defa sokakta o sekilde dolasiyordum, erkek ise ilk grup lezbiyen iliskisi yasiyordu. Arkadasim da ayni durumdaydi . Benle arkadasim o gun cok defa bosaldik, erkekte bosalmaktan bitkin diruma dustu. Aklimiza gelen her pozisyonu uyguladik.Sadece benle arkadasim erkegin sikini ,icini icimize almamistik. Sevismemiz saatlerce surdu. Ben o gun ilk defa erkek sikmenin verdigi zevkle evime dogru yola koyuldum. Ondan sonra her hafta bulusup yeni yeni seyler uyguladik, zaman zaman o erkek olmasa da alacagimiz zevki aldik. Yola ayni kiyafetle koyulup sigarami yaktim ve bana hayranlikla bakan erkeklerini n yugzundeki ifadeleri okuyup evime gittim.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder