3 Aralık 2014 Çarşamba

Bakimli, seksi, sikisken bir bayanim - Porno Sikis Hikayesi

Merhaba okuyuculari, ben istanbul’dan Yeliz. 29 yasinda bakimli, yesil gozlu, esmer, oldukca dolgun ve seksapalitesi yuksek bir bayanim. Yaklasik 2 yildir isimden dolayi tek yasamaktayim.Bir firmada sekreter olarak calismaktayim. Bir gun hasta oldugumdan patronumdan izin isteyip evime gittim. Oturdugum binanin dogalgaz tesisati olmadigi icin halen tup kullanmaktayim. Kendime iyi gelmesi icin, yesil cay ve corba yapacaktim ki tupumun bittigini farkettim. Hemen en yakinimdaki tupcuyu aradim ve bana bir tup getirmesini rica ettim. Yaklasik yarim saat gectikten sonra kapim caldi ve kapiyi actigimda gozlerime inanamamistim. cunku karsimdaki tupcu 1.90 boylarinda, esmer, gayet vucutlu cok hos bir beyefendiydi. Onu cok begenmistim ve arzularima yenik dusup tupu takmasini rica ettim. O iceri girdiginde ben hemen aklimdan seytani planlarimi gecirmeye baslamistim. Onun beni mutfakta tezgahta catir catir siktigini hayal ediyordum. Tupcuye tugu takacagi yeri gosterirken bile bile iyice egildim. Ortaya cikan kalcarima baktigindan adim gibi emindim. Arada iyice egilip gogus dekolteme bakmasini sagliyordum. Artik o da beni istiyordu ama cekiniyordu.
Tupu takip gidecekti ama o da kalmak istiyordu gozlerinden belliydi. Ve beklenen atagi gerceklestirip tupcu genci bi adimla duvara yapistirdim ve konusmasina zaman vermeden dudaklarina yapistim. Daha ne oldugunu anlamadan ters donup direk kalcalarimi aletine surtmeye baslamistim bile. Artik o da beni istiyordu cunku belimden kavrayip beni kendine dogru cekmeye baslamisti. Daha fazla dayanamadim ve diz cokup erkegimin aletini agzima almaya baslamistim. Hayatimda bu kadar buyuk bi alet hic gormemistim. Resmen agzimdan tasiyordu, bu herif beni arsiz kopek gibi sikicekti. Daha fazla dayanamayip onu odama attim. Bi cirpida tum ustumuzu cikarmistik ve altindaydim. Nereden baslayacagina bir turlu karar veremedi derken birden arkamdan beni becermeye basladi.
icime sigmiyordu kopek gibi inliyordum, tum bina cigliklarimla inliyordu. Bizi asansorde gorenler iste sikisen ciftler bunlar diyecekti. Daha fazla dayanamadi ve amimi yarmaya basladi. Beni sikerken bi yandanda kalcama tokatlar yagdiriyordu. okuz gibi inliyordum ve o doymak bilmiyordu beni pozisyondan pozisyona sokup aksama kadar sikti. Artik ne zaman tupum bitse kahramanmi arayip hem tupu takmasini hemde beni sikmesini istiyordum. Beni sikecek daha guclu erkek ariyorum.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder