3 Aralık 2014 Çarşamba

lezbiyen komsumla muhtesem gece - Porno Hikayesi

merhaba degerli  okurlari    bu bir  dir. Stresli bir is gunu gecirmistim. Kuveti kopuk ve sicak suyla doldurup; biraz sarap ve bir kadeh alarak kendimi suya biraktim. Kadehler ve dakikalar ilerledikce rahatlayarak, sularin icinde, kopuklerle kayganlasan vucudumu oksamaya basladim. icimde coskulu bir sevisme istegi uyaniyordu. Yavas yavas memelerime dokunup, meme uclarimi oksamaya basladim. Oksadikca tahrik oluyor, tahrik oldukca daha cok, daha derin dokunuyordum. Elim memelerinden gobegime, kasiklarima, bacaklarima iniyordu sirayla. Daha fazla dayanamadim, parmaklarim klitorisimdeydi. Kendimden gecmis bir halde klitorisimle oynuyor, parmaklarimi vajinama sokuyor, hizlanan hareketlerle orgazma ulasmaya calisiyordum. Butun vucudum urperiyordu. Zevk aliyordum kendimi tatmin etmeye calismaktan; ancak yetmiyordu. Parmaklarimi olabildigince derinlere itiyordum. O sirada kapi caldi… Memnuniyetsizce bornozumu giyip, kapiyi actim. Gelen karsi komsuydu. Yeni evliydi ve kocasiyla kavga etmisti, biraz sohbete ihtiyaci vardi ve beni banyoda rahatsiz etigi icin utanmisti. Yine de konugumu iceri aldim. Hala kopukluydum  ()
ve kisa bornozumun altinda ciplaktim . Salona gectik, kirik kalpli konugum da sarap tercih edebilecegini soyledi. Birlikte sarap iciyor; aglayan, anlatan arkadasimi teselli etmeye calisiyordum. Ama hala icimde buyuk bir cinsel arzu vardi, bastiramadigim. Ayni koltukta oturuyorduk. Memelerim sik sik acilan bornozumdan disari tasiyordu. Bir sure sonra aglamalar gulusmelere donmus, kongum gozlerini nemli bacaklarimdan, iri memelerimden alamaz olmustu. Bu sekilde izleniyor olmak garip bir haz veriyordu bana; ama fark etmemis gibi sohbete devam ediyordum.Konugum aniden, dudaklarimi opmeye basladi. Birkac saniye suren saskinliktan sonra; yumusak, pembe, islak dudaklari hissediyor olmaktan buyuk bir haz aldim. sehvetle arzuyla opusuyorduk. Her ikimiz icin de ilkti bir kadinla opusmek. Dusunmuyor, sadece birbirimizi tadiyorduk. cok hoslanmistim bu durumdan. Yumusacik, tatli bir tene dokunmak cok farkliydi. Salonu cilekli ruj, kirmizi sarap, kakaolu-vanilyali banyo kopugu ve kadin kokulari sarmisti. Basdondurucu bir hal almaya baslamisti her sey. Bornozumu yere biraktim omuzlarindan. Komsumun kazagini cikardim. Kazagin altindan dokunulasi kucuk, diri memeler cikti. Komsumun memelerini yalamaya basladim yaptigima kendim de inanamadan. Kucuk isiriklar atiyor, istahla emiyordum. Komsum tamamen ciplak kalana kadar opuserek, seviserek bas dondurucu bu soyma-soyunma oyununu surdurduk. iki buyulu varlik, iki kadin artik cirilciplak birbirine kenetlenmis cilginca opusuyorduk. Beni haliya yatirdi. Boynumu, kulaklarimi, memelerini emiyor, eliyle vajinami oksuyordu. Dilini vucudumda gezdirerek, asagilara kayiyordu. Gittikce artiyordu heyecanim. icim kipir kipir, merakla, istekle bekliyordum az sonra olacaklari.Klitorisime cildirtici dil darbeleriyle dokunurken, parmagini vajinama sokmaya basladi. inliyordum, her darbede soluk alip verisim hizlaniyordu. Komsum, dilini, parmagini defalarca bana sokup cikariyor, ikimiz de sirilsiklam oluyorduk. Her defasinda daha cok parmagini, olabildigince iceri itiyor, beni zevkten deli edi!
yordu. Sanki ilk defa sevisiyormuscasina, ilk defa beceriliyormuscasina, bu narin eller beni cildirtiyordu..Daha fazla adayanamadim ve inleyerek, haykirarak, sarsilarak orgazma ulasip, bosaldim sonunda. Bir sure sarmas dolas yerde kaldik. ustumde sicak, beyaz, islak bir beden vardi. Kalktim birden; odama gittim ve onu cagirdim. Gelince yatagima yatirdim ve cekmeceden kocaman bir yapay penis cikardim. Penisi gordugunde gulumsedi. Yasatacagim hazzi anlamisti. Klitorisini emerken, elimdeki aleti icine sokuyordum. Zevk cigliklari sirasi bu defa ondaydi. Dev alet icine girip cikiyor, memelerini emiyor, kasiklarini yaliyordum. Aleti sert hareketlerle, sonuna kadar sokuyordum. Komsum cigliklar atarak, devam etmem icin yalvariyordu. Defalarca, durmadan, becerildikten sonra tireyerek bosaldi. Bu muthis deneyimden sonra yarim kalan kopuk banyoma beraber devam ettik. Kopuklerin icinde opuserek birbirimizi yikadik. ( )Ve gelecek gunler ne getirecek bilmeden opuserek vedalastik sevgili komsumla

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder