21 Nisan 2014 Pazartesi

Evli ciftle yasadiklarim - Porno Hikayesi

Herkese selam, size ilk evli cift animi yazicagim. 4 sene olmustur hafta sonu pazardi sanirim can sikintisin dan tv deki muzik kanalarindan birine mesaj atmistim. Bir numaradan cagri geldi. Aradim, bir bayan. Merhabalastik istanbul’da oturuyomus karsilikli tanistik muhabbet kisa surede sekse geldi. Kocasiyla bir fantezileri varmis daha dogrusu kocasinin fantezisi varmis. Esinin baska biri tarafindan sikilmesi ve onun seyretmesiymis. Ben ilk defa boyle bir seyle karsilastigim icin bir heyecan yaptim ama cok renk vermedim. Kocasinin haberinin oldugunu istersem onunla da konusabilecegimi soyledi, telefonu esine verdi. Ahmet adinda biri, tanistik gayet saygili orta yasli biri o da aynisini soyledi detaylari esiyle konusmam gerektigini falan uzatmayalim kadinin adi da Fatma diyelim. Ben Fatmayla bir hafta telefonda konustum seni soyle sikerim boyle sokarim motivasyon hesabi tabii. Bu arada onlar da ilk defa boyle bir sey yapacaklari icin ne otel kabul ediyolar ne ev. Nerede olacak dedim, arabada dediler iyi peki dedim bir pazar gunune randevulastik ben atladim arabaya dogru bulusucagimiz yere gittim. nerdesin surdayim burdayim derken bunlar heralde cesaret edemediler bana gozukmediler ama bir ara yanimdan orta yasli esi kapali bir cift gecti ama diyemedim sizmisiniz diye. Anlicaniz ekildim gibi tabii ben de sinir had safhada dondum evime.
Fatma tekrar aradi dedim bu yaptiginiz size yakisti mi baska ilden sizin icin geldim, esi cesaret edememis. Ben de illa olucak diye bir sey yok dedim oturur tanisiriz olursa olur olmazsa gorusmezdik dedim. Aradan bir hafta gecti tekrar randevulastik. Geldiler, yine tedirgin bir sekilde arabaya bindiler. Bu sefer canli olarak birbirimizi gorduk ben gorunce sizi gormustum dedim. Bu arada yola koyulduk tanistik sohbet muhabbet arnavut koye dogru yola ciktim ben de bir heyecan var sormayin 500 evler tarafinda Ahmet beye isterseniz siz arabayi kullanin dedim. ahmet te bulmus jipi keyif yapacak. durdum direksiyona o gecti ben de musadenizle arkaya fatma hanimin yanina geciyim dedim. tabii dedi ben arkaya gectim tam ahmetin arkasina fatma da mesafeli duruyodu. cektim kendime dogru, camlar filimli oldugu icin arabanin icinin gozukme sansi yoktu. bu arada biz orman yoluna girmistik ben fatmayi kendime cektim opmeye basladim kadin cok heyecanliydi. Kocasi yaninda, normal. Hayatinda ilk defa boyle bir sey yapacak.
Ben esofmanla gitmistim. Esofmandan aleti cikardim eline verdim, ama nasil tutuyor sanki kacacak. Bu arada kafasini egdim agzina verdim kocasi da gormek icin aynayla oynayip duruyodu ben de elimi eteginin icine soktum gotunu oksuyodum biraz daha soktum elimi, arkadan amciga ulastim, sular seller akiyor. Bu arada emiyor sesler cikariyodu. kulodunu cikar dedim kucagima aldim. arabanin ici genis ama yatak gibi degil heyecanda had safhada ben bunu kucagima aldim yaragi eliyle tuttu aminin duvarlarini dove dove icine aldi. ustumde inip kalkiyor bu arada sikimde bir el bir tedirgin oldum. ahmey bey karisinin amina yarak nasil giriyor merek etmis el atmis. neyse heyecanla fazla surmeden ikimizde bosaldik ahmet bey soruyor rahatladin mi askim. fatma cok iyi ama bir daha istiyorum dedi.
Bu sefer dollu yaragami yine yalattim emdirdim arka sag koltuga domalttim. Benim bir ayak yerde dizimle de koltuga dikildim. fatmanin etegini kaldirdim amciga surtuyodum ahmet bey de karisini motive etmek icin istedigin gibi bagir karicim zevkine var dedi. ben yaragi yuvaya taktim ama sert sert vurmaya basladim. fatma bu sefer izni de aldi kocasindan ohhhhh ahhhh hiiimmmmmmmmmmm ayyyyyyy demeye basladi. saglam yerlestiriyorum, hatun fazla gecmeden bittim diye kasilmaya basladi ben hala yerlestirmeye devam heyecan da bitti dedim agzina bosalicam. kocasida arabayi durdurdu beni seyrediyor. cikattim amciktan direk agzina fiskirttim. ahmet te harikasin kadir benim yapamadiklarini sen yaptin ben daha sokar sokmaz bosaliyorum esimi mutlu edemedim sana cok tesekkur ederim dedi. neyse biz toparlandik direksiyona ben gectim dogru aldigim yere biraktim. daha sonra bir iki telefonda konustuk gorusmedik bu benim ilk evli cift maceram tesekkur ederim sizlere ahmet ve fatma

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder