19 Eylül 2014 Cuma

3 Silahsorler - Seks Hikayesi

3 silahsorler
Ilik bir sonbahar gunuydu biz uc kafadar deli gibi am ariyorduk ne yapariz da sikeriz diye dusunurken bizim serkan dediki; Olum sizi para ayarlayin ben kariyi bulurum dedi.
Neyse bizim bu Serkan Kadikoy`de akmara falan takilir yani haplanmis metalci hatunlari iyi tanir biz iki kafadar paralari ayarladik Serkan bekliyoruz.Toplam 90 milyon topladik Serkan bu parayla Kralice Elizabeti bile siteriz dedi ve bize moral verdi.Neyse biz bu am paparasinin verdigi gazla ev aramaya koyulduk.herkesin evi doluydu.
Son anda aklimiza bizim orda bu hallerden anlayan Cucu Cuneyt geldi.Bu Cucu sikmeyi bilmez ama cok iyi yer ayarlardi.Biz uc arkadas bu yeteneginden dolayi ona pezo cucu derdik.Bu cucu internet kafede calisir kendisine dedik ki olum pazar aksami gece saat 11 de cafeyi kapat karilari getiricez cafede sikicez neyse bu tirsti hemen kul kole oldu kopek oldu abi beni sikmeyinde ne isterseniz yapin dedi.
Bizde ^^ senin kadayif killi gotune mi kaldik^^ diyerek tokadi patlattik bu aglamaya basladi derken uzadi gitti.Aksama cucu geldi ve bu arada bizim Serkan karilarla gorundu neyse kapattik sikiyoruz karilari derken cafenin kapi bi acildi iceri polisler geldi falan noluyo derken cucu kolpasi hemen bizi satip abi ben kapicinin ogluyum copu almaya geldim dedi.
biz amdan cikmis cocuk gibi kipkirmizi kaldik bide ustune usluk Serkan`in buldugu karilar da bize tecavuz ediyorlar demesin mi ?
Serkan got korkusuyla kesenin agzini acti ve karilara arkadan bi 40 kagit daha cikti ve karilar bunlar bize birsey yapmadi bu cucu bizi pazarliyo dedi ve aglamaya basladilar,cucunun surati arap tassagi gibi mosmor oldu…
Sonradan ogrendik ki cucu yu nezarette sislemisler polislerde basa bela aliriz diyerek ipneyi salivermis bu olayda sizin gibi genc arkadaslara ders olsun el sikiyle gerdege girip ev varken cafelerde sikismeyin..

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder