17 Eylül 2014 Çarşamba

hizmetciyle delicesine… - Porno Hikayesi

Merhaba  degerli    okurlari  ozgur ben Ankarada yasiyorum . Pazartesi gunuydu erken kalkmistim bir dus alip gune guzel bir 31 le baslamak istemistim . Ben dustayken patron aradi yeni aldigi evi temizletiyormus ve malzemeye ihtiyaci varmis . Malzemeleri eve goturmemi isyedi ve temizlikcinin yaninda kal belki birseye ihtiyaci olur dedi . Bende icimden bana bir am borclusun 31′i senin yuzunden yarim birakmak zorumda kaldim diyordum . Canima minnet isyeride hafta basi oldugundan dolayi cok yogun olacakti . Hemen gittim(  )
Kapiyi caldigimda 40_45 yaslarinda olgun bir bayan acti . ben pek dikkat etmedim kadina aslinda malzemeleri verdim baska birseye ihtiyacin varmi dedikten sonra bir cay alip balkona ciktim bir sigarayla birlikte Ankaranin manzarasina dalmistim kadinin bana seslenmesiyle kendime geldim . cay alirmisin diyordu ozaman dondum kadina . sen islerine bak ben cayimi alirim deim . kadinin surati dustu ve iceri girdi niyeti sohbet etmekti anlamistim ama havamda degildim islerinde bir an once bitmesi gerekiyordu . ondan dolayi ters davranmistim kadina. ama bir an icin pisman oldum bu sekilde davrandigim icin ve iceri yaninda gittim bir cay alip karsisina oturdum temizlik yapiyordu ve benim iceri girdigimi gorunde bana dogru domaldi . cok guzel kalcalari vardi . bir an heyecanlandim kasar iside biliyor daha sonra egildigi yerden bana dogru dondu aman tanrim neydi o gogusler sadece goguslerinin uclari gorunmuyordu . goguslerine baktigimi gorunce gulumsedi dogruldu kendisine bir cay alip karsima oturdu ben olacaklarin farkina varmistim ama nasil girerim konuya derken . eeeee hayat nasil gidiyor diye basladim cumleme . hemen basladi yakinmaya allah o koca olacak herifin canini alsin(  )
bana yasattiklarina bak birde evde elektrikleri kestiler bu nebicim erkek ya diye soylenmeye basladi . bende bunda cesaretlenerek . kusura bakmada senin kocada az Orospu cocugu degilmis dedim . sasirdi ve ardindan gulumsedi o nerden cikti dedi . nerden ciktisi varmi senin gibi bir kadina nasil bunlar yapilir dedim . onunda heyecanlandigini gogus kafesinin iniskalkisindan anlamistim artik . Neler yapilir dedi .
Ayaga kalktim ve agir adimlarla yanina dogru ilerledim her adimimda heyecanin bir kat arttigini hisseder olmustum . yaninda yaklastim cenesinden tuttum vede yuzunu kendime cevirdim egilip dudaklarindan optum gozlerini kapatti ve oda karsilik verdi artik dillerimiz disarda deli gibi sevisiyorduk . daha sonra ayaga kalkarak pantalonumun fermuarini acip dizime kadar indirdim benim 19 lugu gorunce gozleri fal tasi gibi acildi ve yalamaya basladi acemice yaliyordu demekki kocasi olacak pezevenk yalatmiyordu . ayaga kaldirdim domalttim ve sadece etegini yukari dogru cekip o ter kokan amcigina dogru sikimi soktum . ve ahhhhhhhh sesiyle karsilastim sokmamla birlikte . Devam et kocacim sen nasil erkeksin 20 yildir evliyim kocam beni boyle sikmedi diyordu .(   )
cok degisik sesler cikariyordu himmmmmmm , ahhhhhh, offffff sesleri arasinda yaklasik 15 dakika gidip geldikten sonra icine fiskirdim ayaga kalktim pantalonumu giydim ve artik daha bir kustah olmustum bana bir cay getir diye emir verdikten sonra yerime oturup bir sigara yaktim . cayi getirdi hala gozlerime bakiyordu bu kadarmi diye . Dusa gir yikanmaya basla ben geliyorum dedim .
Ardindan bende dusa girdim heryerini sabunladim bu sefer hertarafini yalamaya kararliydim . omzunu sirtini yaliyordum once o ise elleri duvarda kivraniyordu daha sonra kendime dogru cevirdim o muthis gogusler simdi karsimdaydi yavas yavas davraniyordum o ise inlemeye baslamisti bile gogus uclarini isiriyor dilimlede gogus ucunun etrafinda daireler ciziyordum daha sonra gobeginden asagi dogru kaydim artik amcigina indigimde sirilsiklam olmustu o guzelim am suyunu yaladimtan sonra basladim amciginin derinliklerine dilimle inmeye her dil darbemde sacimi cekiyor ve bundan zevk aliyordum .
Ayaga kaltim ve tekrar domalttim bu sefer kendimi kasiyordum bosalmamak icin bu yaklasik 20 dakika surdu defalarca pozisyon degistirdik artik zevkin doruklarindaydim ve patlamam gerekiyordu . Daha once agzina bosaldimi kocan dedim ,hayir derken gozleri parliyordu .(  )
Egil ozaman dedikten sonra hemen 19luk sikimi yalamaya basladi az oncekinden daha profosyonelce dilini cok iyi kullaniyordu . Elimi islak saclarinin arasina koydugumda anlamsti olacaklari ve gozlerini kapatti . Ve saclarindan sikica tutup sikimin uzerine bastirdim hepsini alamayacagi kesindi ama ben gidebildigim kadar gitmek istiyordum . ve bosalmaya basladim degisik sesler cikariyordu bogulacak sandim . Ve sikimi agzindan cikardim . daha sonra ikimizde temizlendik . birseye ihtiyaci olup olmadigini sordum telefon numarami istedi vermedim bu zevk sana aylarca yeter dedim illaki karsina iyi bir sikici cikar onada verisin merak etme diyerek evden ayrildim . Ve bu zevki defalarca farkli kisilerle yasadim kimbilir burdanda birkac arkadasla yasayabilirim …

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder