17 Eylül 2014 Çarşamba

Aylin Ve Annesi Nasil Duzuldu - Seks Hikayesi

Aylin ve Annesi nite Duzuldu
slm bilmiyorum okudunuz mu ama elan oncede yazmistim.yine bi hikaye ile karsinizdayim:)
hatirlatma(18 yasinda 180 ela gozlu delikanli):)
eski kiz arkadasim dan ayrildiktan sonra bi suru cevrem olmustu. ozge kizlarda taniyodu imdi beni.tiyatro da basariliydi okulda vokal sayilirdim. bi ruz ekol cikisi arkadasim aylin in annesi o nu almaya mevrut ti.
aylin de cok hos bi tipti.benim esprilerime felan gani guleri aramiz iyidi kisaca.ben onu arli tavirlariyla tanirdim.meger yasa deilmis:)
arabaya beni bile cagirdi.bende atladim olabilir dedim.(kabul etmesek mankafalik olurdu.:))yolda tekrar nukte gurultu felan.aylin in anneside aylin e 5 basar:)kardesim aba kiz hangisi belirli deil.dikizden bakiyo felan.hic aklima gelmezdi.ewe yaklasirken.bana bize gelirmisin diye sordu aylin.yilin sazanlik olayi olsa gerek:)olmaz mi dedigimi hatirliyorum annesi birlikte guldu:)cok zenginlerdi.zaten ew buyulemisti.biz aylin in odaya gectik.aylin in pc de porno film buldum.bunlar ne kiz dedim.guldu:)ne yapiyim olmuyo dedi.bende bana solesen arkalama ci olurdum dedim esasen orda koptu.
birden dudaklarima yapisti.ole bi opuyodu ki anlatamam.nerdeyse dudaklarimi yicekti.bende fahri kalmadim.bi yandan ellerim alt tarafta calismalara basladi.aylin cabuk ediyodu.meger bekareti ustelik nanay mus bizim hayâli aylin:))
hemen benim cihaz e saldirdi.sert davraniyodu tipatip kadin kaplan gibiydi.ben on paralik almadigim denli tat aldim.aylin siki bi sekilde yalamaya devam ediyodu.daha ziyade dayanamadim bir kez bosaldim.sira aylin deydi.yavasca soymaya basladim.kipirdamalari artmisti.yerinde duramiyodu. onu tanimakta zorluk cekiyodum.aylin aminda ki killara seki bile vermis bu beni elan da kimildatma etti.yalamaya basladim.ami sulanmisti.
suyunu birlikte ictim.yavasca tum vucudunu optum goguslere kadar ciktim.gogus uclari komple bi yogunluk almisti.zeytin gibiydi adeta.o anda annesi geldi.neye ugradigimi sasirdim.sok olmustum.annesi guldu tek konusmadi.zaten ici genis giyinirdi.uzerindekileri bi kac hamlede cikardi.aylin bile tedirgindi.ama o irkinti gecmisti.ben aylin e usuldan sokmaya basladim felaket bi sayha geldi.bu arada madun ta da annesi âdeta tassaklarima bakim yapiyo.ana kiz isi biliyolardi:).aylin in omuzlarina asildim sanki profesyonel sikiciler gibiydim.muthis gecti.annesi onu bir kenara ittti.sira kole dedi.o nu hic yalamadim.direk amma daldim dogrusu yeteri kadar genisti. tassaklarim ustelik giricekti nerdeyse.uzerimde soyle boyle rodeo yapiyodu.bu na arkadan dayamaya basladim.belinden kavramisim tek birakmicakmis gibi.
artik ritimler ve iniltiler yukseldi.ben elan luks dayanamadim ve yasa bi bosaldim ki aylin in agzi doldu.annesiyle yaninda benim azma a ole bi mudahele yapiyolar ki anlatamam.en sonunda banyoya gectik.orda da bi bircok vardiya oldu. bi elan ki sefere bile o insallah:)
artik bu sitede kesiksiz yazicam tepkilerinizi uygun yada ibret bekliyorum.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder