19 Ekim 2014 Pazar

zorla siktim - Porno Hikayesi

kadem Ege, 24 yasindayim,1.81cm boyunda 68 kilogram sarisin beyaz tenliyim ve normalde kizlara ilisik duyuyorum ama bazi erkeklerden de hoslaniyorum. ergenlik cagi donemimdeyken, mahallede bende 3 yas oylumlu birinin aletini bir du defa yalamistim. O mahalleden tasininca hem gorusmedik hemde ozge biriyle denemedim. sabik sene gene bir kaygi baslamisti bende, yeni yetmelik doneminde yasadigim seyi yine gecinmek istiyordum. edebiyat tatildeyken bisexuel kabil farkli arayislarda olan kisilerin oldugu mekana curet ederek gitmistim. ustumde mavi tshirt, beyaz zehir short vardi ve inc arasi terlikleydim. ilk baslarda kaynatmak icin bir bircok nefer gelmisti fakat bazilari begenmedim, bazilari ise bunca kabaydi. Karsida bes on iri biri vardi, 180 boylarinda kisaltarak sacli biriydi uzun bir muddet bakistik sonra yanima kotu rikkatli bir sekilde yaklasarak yanima gecmek istedi, sorular sorarak sohbet fethetmek istiyordu bende kesik cevaplar verebiliyordum. Soyledigine bakarak ucuz Can’di ve 35 yasindaydi. dirilik bana sikilmadin mi gel ozge bir yere gidelim sende kul uzun suredir burada oturuyoruz, hem giderken hemde oturdugmz yerde sohbete devam ederiz, bes on az konusuyorsun fakat sohbetini sevdim dedi. Can’i begendigim icin dediklerini kabul edip hadi gidelim dedim. Yururken yontemince vucudumu suzuyordu. hatta zayifsin ancak gayet calip duruyorsun diyordu. setaret bir yere oturduk orada yârenlik ederken birbirmizi tandigimiza nazaran ozge luzumsuz seyleri konusmayalim da sana bisey sorucam dedi. kotu kadinimsi durmuyorsun yada davranmiyorsun ama vucudun gayet guzel,zayif olmanda benim svdigim ozge bir nokta, arayisin bu yondeyse beraber ayriksi huzurlu bir yerde biseyler yapabiliriz dedi. Hem istmedigin bisey olursa yada devam eylemek istemezsen soylediginde dururum felan diyerek beni cesaretlendirmeye calisiyordu. ahir ikimizden biri sutas konusmayi acabildi senin acmanada soylediklerenede sevindim. Uzun bir sure evvela yasadigim deneyimi soyleyip eger otumsuz davranmassan, yapabildigim olcude seylerle!
hem sana hemde kendime matrak bir gece tesri firsatimiz kabil dedim. dogru anlastik o saat dedi hadi gel bana gidelim o zmaan dedi. Basimi sallayip onayladim. Hoslanmadiklarimdan vs. kez boyu konustuk evine gittigimzde birseyler agirlama edip banyoya ruya alacagini soyleyerek gitti. Geldiginde bornozla duruyordu yanimda banada eger imge iletilmek istiyorsan girebilirsin diyip yeni almis kurulama havlusunu posetinden cikarip bana uzatti, kole tmm diyip kul gidip dusa girdim. Dusdayken yavuz bir heyecan kaplamisti. iceriye gidince kul havluyu acmami istedi kul yaptim. Kalcalarima bakip off mebzul korpe duruyorsun ense taraftan dedi. oda ayaga kalkip bornoznu cikardi ve arkadan sarildi, vucudumu oksamaya basladi, aletini de kalcalarima surterken sertlstirmisti. Sana eskilerden hatirlatmaya baslayalim o zmaan diyip koltuga oturdu, yalamami istedi ben merakla Can’in takribî 19 cm olan aletini elime alip oynarak basladim ( Aletinin boyunu sormadim fakat benimki 17 cm oldugunu bildigimden cevre 2 cm santim felan buyuktu diyerek dusunerek soyledim.) Aleti tertemizdi, bir kil de birakmamisti. Her tarafini agzima ferah ferah ve bayila bayila alabiliyordum. oda benim kalcalarimi opmek deligimi yalamak istedigini soyleyince akseptans ettim. Beni koltuga yakin yatirip arkama gecti kalcalarimi berenari havaya cin kaldirip opmeye basladi, bir aralik yurek kosup geldi baktim elinde krem gulumsedim. Onayi alinca kremleyip deligimle oynamaya parmagiyla icime girip cikmaya basladi. 2 parmagini rahatlikla icime alana denli ugrasmisti. Sonra arkama gecip aletini deligime dayadi ve bastirmaya basladi gani kalin degildi lakin ilk oalcagindan azicik kendimi kasiyordum ve rahatlami felan soyluyor vucudumu opuyordu. Kendimi sikmadigim silsile icime yavasca kaydi resmen. daha bir bir duyguydu. hayat bes on bekledikten sonra girip cikmaya basladi. Hem girip cikiyordu hemde vucudumdan ensemden kollarimdan opuyordu. Off genis oksayici iyiki tanismisiz diyip mesafe tam kalburustu seyler soyleyip devam ediyordu. icimden cikarip be!
ni masaya!
goturdu hesabina pike tarzi bir zaman etli biseyler ortup sirustu yatirdi beni. bacaklarimi omzuna alip yeniden icime girdi. izdirap ile karanlik bir hayli degisik bir kâm aliyordum. Bir fasila beni kucaklyip havadayke bile icime girip cikiyordu, bir aralik abus derecede hizlanmaya basladi. biraz aciyordu ama bosalacagini anladigim icin bisey diyemiyordum. Bosalirken icime girebildigi kadar girdi belimden kavi tuttu ve icime bosalmaya basladi. olumluluk derecede zevkliydi. har hamam spermleri icime akiyordu ve biraz ustumde kaldiktan sonra koltuga uzandi bu tam ben banyoda icime bosaldigini temizledim. iceriye gittigimde yanima oturdu muthistin dedi. Bu tun devam edelim sorun yoksa dedi kole seninleyim sabaha kadar yapalim dedim. O geceleyin sertlestikce icime girip cikmiyordu ve benimle sevisip icime bosaliyordu. O geceden sonra bir cag ariza tamam bahir kenarinda, bir kerede benim otel odamda toplam 3 geceleyin beraber olduk.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder