25 Eylül 2014 Perşembe

31in Zararlari - Sex Hikayem

31`in Zararlari
Benim hikayem bes on arkadaslar biraz bahtsizliktan ibarettir…
Neyse bi gunduz anlayis yerindeyim, calisiyorum. Bi de bi patronicem var ki diriyi oldurur oluyu diriltir seklinde sexy bi hatun. Neyse calisiyorum, aksam mesai yapacagim kesin yalniz yalnizca ben ve patronicem var. Odalarimiz ayri. Haril haril calisiyoruz. Neyse yemek soyledik tedirgin etmek geldi, yedik yemegimizi. Derken yeniden isin basina dondum ve calismaya devam ettim. zaman de kisimlar 9 felam. calisma bitti canim sikiliyor, dedim bi nete girip porno siteleri dolasiyim. Girdim hos oksayici hatunlari izledim felam. yekten kapi acildi patronumuz ben cikiyorum tolga iyi aksamlar dedi. bende istifimi bozmadan ona uz aksamlar diledim kapiyi kapatti. kul kaldigim hatunlara bakmaya devam ettim. Aradan noksan saat gecti ben siki azdim… En son 1 bi kamer once kariya gitmistim… :))
Neyse ben organ uye en nihayetinde aleti altim elime basladim 31 cekmeye fakat pantolonu indirdim bacaklarimi da attim mi masanin iliskin yadirganan bi vaziyetteyim. Ekrana fiskirticam yanii. Neyse ben basladim tukuruklemeye fisk fisfk fisk ederken kapi birden acilmazmi. isveren aniden iceride. Ben pantolonumu giyeyim siz cikmadinizmi deyiyim korlemeden sapsallastim. Partonicem cikmamis tabee beni oyle gorunce ne yapiyosun neseli dedi.
Ben kipkirmizi kaldim. Neyse ustunu giy odama gel dedi. kesin isten atacak dedim. Giyindim gittim odasina. Basladimi bana 31 cekmenin zararlarini anlatmaya. Kafayi yiicemmm yaa. Bi yandan guler bi yandan da sirtima vurur vayy 31 cekermis gibilerinden. Neyse en ahir o beni kimildatma edecek cumleyi soyledi “bi henuz 31 cekme canin isteyince bana gel. ” Beynime kanlar fiskirdi. masa daha elan sertlesmeye basladi. Abii ben bu hatunu sabaha derece sikktim hanim 3 gunduz yazanak aldi bende acikli sikimde dolastim.
cicegin beyninde prezervatif…
sirketin holu var halifreksli. kariya ben vura vura vura sirti soyulmus. Neyse bi mazi olsuna gittim kocasi acti. Benim elimde bi kolonya bi cicek. cicegin beyninde da prezervatif. :)) Bilmiyodum ki kevasenin evli oldugunu. Neyse aradan 1 hafta gecti beni eve cagirdi “beni gecen tarih siktigin kabilinden sikeceksen gel dedi. ” Hemmen taksiylen gittim evine. azicik ictik tekila felam varmis, dem dolasimi hizlansin alet inmesin die bi boduc ictim. Aldim kucagima abicim dogruca yatak odasina. sirt ustu yatirdim her yerini yaladim. Bi siska zemin kalmadi. Saxo cektirmeyi sevmiyorum ustaa ne yapimmm. Yastigi aldim amin altina soktum. anus print karpuz gibi. ama ne got. kismiri bisi, ilk kez gotten sikecem onu.
Neyse bes on dip dedigini yaladim. Sonra hafifce aleti surtturmeye basladim. bellek belli belirsiz girdi alet uzunlugu alisilagelen kalinlik da iyi, genis girmedi fakat sonrasi felaketti yaww. Neyse ben yavas yavas derken birden hizlandim. Tam 3 defa gittim hatuna. Aldim egin ustu cevirdim. Aminin sulari akmis midemm bulandi. on paralik sevmem am yalamayi. Neyse azicik antrakt verdik. Dedi amdan da sikmicen mi die. Git dedim yika oyle sikerim. Gitti imge aldi am oldu tertemiz. Yala dedi bi anahtar attim midem bulandi lakin tadi anli sanli di. Tuzlu biseye benzio du. :))))
Neyse tekrar dosek odasina girdik. Bu yol sirt ustu amdan sikemeye basladim. yalniz bi girmisim var yaaa aklin durar. zevce inleyemedi bile. cukka die bi neva artik ben 1 geldim 2 geldim hatun iflahi kesildi. ansizin 3 bosalma cabucak guya hortum ab ile icine biri sutas dokuyo kadar bosalmisim. Sonra bi sigara icip uyuduk. sabah da en kotusu sikmeden sabahin korunde bu arada ise geldikk. ahacik dostlar yârenlik bu. Halen elan sikerim patronumu. 3 yil oldu. Hee vede maasima yuzdelik ikiyuz bindirim yapmis…

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder