17 Eylül 2014 Çarşamba

KUZENiMLE DELiCESiNE - Porno Hikayem

merhaba degerli   okurlari  Ranzanin alt katinda yatanin teyzemin kizi oldugunun farkindaydim. Ama aklimdan hic boyle bir dusunce gecmemisti daha once. Ta ki camasirlarini askilara asmaya, oraya buraya birakmaya baslamadan once. Oysa her zaman onu kardesim olarak gormus, guzelligini de boyle algilamistim. insanoglunun zaaflarindan biri olmali mutlaka cinsellik… Sucsuz oldugumu soyleyemeyecegim, yaptiklarimin dogru oldugunu da. Ortada bir kiskirtma vardi, bende buna tepki verdim yalnizca.
Tatile cikmadan once bazi hareketlerden anlamistim aslinda. Teyzemin kizinin cinsel durtulerinin olabilecegini. Beni gorunce abicigim der ve siki siki sarilir. Ben de kucuk goguslerini goguslerimde hissederim. Ama duygularimi hep bastiririm. Yanimda giyinip soyunmasi, oturuslarinda ki rahatliklar kisa sureli ilgi uyandirir bende. Bakmaz gibi gorunur ama yine de goz ucuyla izlerim onu. Neden bu ana kadar tatilde yasadiklarim gibi hissetmedim bilmiyorum ama onun da rahat davranislari beni de rahat hareket etmeye ittigini dusunuyorum. Bir sabah erken uyandim. Gun daha yeni doguyordu. cok susamistim. Ev halki horul horul uyuyordu. Biz kuzenle cati katinda ranzada yatiyorduk. Ranzadan indim ve masanin ustunde ki surahiden su ictim. Yeniden cikarken ranzaya gordugum manzara beni nasil heyecanlandirdi inanamazsiniz.(  )
Geceligi belinin ustune kadar siyrilmis, bir bacagi karnina dogru cekili, pembe bir tanga giyinmis bir vucut. Tabi yaptigim gurultulerden uyanabilecegini dusundugum icin hemen yukari ciktim. Nefes alip verislerim sessizligin icinde duyuluyordu. Kafami egip seyretmeye basladim. Bu manzara bile onun kuzenim oldugunu unutturmustu bana. Bir ara onun da uyanik olabilecegine dair bir hareket sezdim, gozlerini acmisti sanki. Zaten bir saniye sonra hareket etmeye basladiginda derin bir uykuda olduguna beni inandirmak istermiscesine nefes alip vermeye basladi. Bacaklarini daha bir araladi. Ve ben daha fazla tutamayip kendimi yataga surtunmeye basladim. Ama bosalmadim. Herkes uyandiginda hic bir sey olmamis gibiydi. Yalniz kuzen bana bakmamaya calisir gibiydi. oglen oldu ve herkes denize gitti. Ben gitmek istemedim, belki kuzende gitmez ve… Oysa kuzen bikinisini giymis ve gitmisti denize. Bana da yuz vermiyordu. Bende herkes gidince catiya cikip bazi arastirmalar yapmaya karar verdim. cunku artik bazi seyleri icimde tutmanin imkani yoktu ve bunu daha farkli bir sekilde yapma ihtiyaci duydum.(  ) cekmecelerden kuzenin renk renk camasirlarini cikardim. Dun aksam giydigini bulmaya calistim. cantasinin on gozune koymus. Kokladim, tam bosalacagim sirada kapinin acildigini duydum. Hemen toparladim her seyi. Ama biraz gurultu cikardim sanirim. Yukariya cikanin kuzen oldugunu hissettim.
Karsimda bikinisiyle duruyordu. Ne yapiyorsun dedi. Sesinden kizgin oldugunu hissettirmeye calisiyordu ama sanki bu gercek degildi. Benle de hic senli benli konusmazdi. Bikinisinin ustunu cikardi. Ve karsima gecti oturdu. Bunlari istedigini biliyorum bende bunlari istemeni istiyorum dedi. sasirmistim, soru isaretler ile bakiyordum. Bu benim kuzenim mi diye. O da bunu anlamis olacakti ki biraz heyecana ihtiyacim var dedi. Var misin yok musun dedi. Benden dort yas kucuk kuzeni bu sekilde konusurken ruyamda gorsem inanmazdim. Geldi ve bacaklarini acarak kucagima oturdu. Deniz kokuyordu.(  ) Ve seyime surtunmeye basladi. Ben agzimi hic acmamistim, soklardaydim. Ama yavas yavas aciliyordum. Goguslerini emmeye basladim, kucuk ama koyu uclu goguslerini. Ayaga kalkti bir sure sonra. Beni de kaldirdi. Ne yapmami istiyorsun diye sordu. Bende onu yataga ittim ve bikinisini siyirdim. Amini yalamaya basladim. Zevkten inliyordu. Ve ne guzel seymis deyip duruyordu. ilk defa yaptigi anlasiliyordu. Sonra benim kini emmesini istedim. Biraz tereddut etti ama reddetmedi. once diliyle darbeler vurdu. Sora hosuna gitmis olacak ki emmeye basladi. Ben de kafasini asagi itip durdugum icin yapmasi gerektigi seyi anladi. Agzina bosaldigimda bana bakti, yutabilecegini soyledim bir sey olmaz dedim. Bana guvendi. Hamile kalir miyim diye sordu. Birlesme olmazsa olmazsin dedim. Yapmayalim tamam mi dedi. oyle bir mahsunlasti ki, dort bes yas daha kuculdu sanki.    cok tatliydi belinden cektim ve pembe dudaklarini opmeye basladim. Sanki o kuzenim degildi
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder