17 Eylül 2014 Çarşamba

TiR TiR TiTRiYORDU…( KIZ KARDEsiM) - Porno Hikayem

Merhaba degerli  okurlari  cocuklugum Anadolu kasabalarinda gecti. Babam, yore kultur ve geleneklerinin yarattigi kisiligiyle, sert ve hosgorusuz bir insandi. Annemse ona gore daha genis goruslu ve anlayisli bir kadindi. Benden iki yas kucuk kiz kardesimle uc kisilik bir aile idik, fakat babam, buyukannem ve iki teyzeme de bakmak zorunda oldugu icin ayni evde alti kisi yasiyorduk. ilkokulun son yillarinda vucudum ve duygularim gelismis, cukumde kipirdanmalar baslamisti. Zaman zaman cukumun kendiliginden kazik gibi dikilmesi bana tatli hazlar yasatiyor, ama bunun ne anlama geldigini bilmiyordum.( )
Ev sahibimizin benim yasimdaki kizina karsi giderek farkli duygular beslemeye baslamistim. Onlarin ya da bizim evimizde yalniz kaldigimiz zamanlar  kiz kardesim ben ve o, ya evcilik ya doktorculuk oynardik. Bu oyunlar benim cok hosuma gidiyordu. cunku oyun boyunca hem onun hem kiz kardesimin orasini burasini ellemek firsati buluyordum. Bunu yaparken de cukum  sertlesiyor, bana cok hos duygular yasatiyordu. Bu durum bir bir bucuk yil kadar boyle surdu, ama onlari ellemekten baska bir sey de yapamadim.Bulundugumuz kasabada ortaokul olmadigi icin babam tayinini istedi ve yakindaki bir baska kasabaya tasindik. Artik birlikte evcilik oynadigimiz arkadasimiz olmadigi icin, o imkandan mahrum kalmistim. Henuz cevre edinemedigimiz icin de benim ve kiz kardesimin yeni arkadaslari yoktu. ustelik, evcilik ve doktorculuk oynama yasini da geride birakmak uzereydik. Ama eski ev sahibimizin kizini sik sik ruyamda goruyor ve yine her yerini mincikliyordum. Ortaokulda edindigim yeni ortam, onumde yeni ufuklar acmaya baslamisti. Benden yasca buyuk olanlar da vardi. Onlar hep kizlardan, bayan ogretmenlerden bahsediyorlar ve onlarla yatmayi istediklerini soyluyorlardi.( )
Bir defasinda yanimdaki sirada oturan bir ogrenci, ondeki kiz ogrencinin onlugunu toplamis, arkaya sarkan bacaklarini ortaya cikarmisti. Kizin bacaklari bembeyazdi. Daha buyumus olan cukumun sertlesmeye basladigini hissettim. Erkek ogrenci ise, ogretmene gostermemeye dikkat ederek, pantolonunun uzerinden cukunu oksamaya baslamisti. Dersi unutmus, merakla ve dikkatle onu izliyordum. Bir sure sonra cukunun basini pantolonundan cikarip, onundeki siranin altina beyaz bir seyler akitti. Bunu yaparken de yuzu kipkirmizi olmustu.Artik ben de, tuvalette ogrenci kizin bacaklarini gozlerimin onune getirip, dokundukca sertlesen cukumu oksuyordum. Arkadaslarimdan onun adinin sik oldugunu da ogrenmistim. Hatta zaman zaman yarak diyorlardi. onceleri hicbir sey olmadi ama bir defasinda muthis bir zevkle sarsilmaya basladim ve sikimin ucundan, ayni beyaz sivi fiskirdi. Bunun muthis bir zevk oldugunu kesfettim ve yalniz kaldikca tekrarlamaya basladim.( )
Ama butun aklim, sinifta gordugum bembeyaz bacaklardaydi. Hep, benden bes yas buyuk olan kucuk teyzemin bacaklarini gormeyi arzuluyor, fakat bir turlu basaramiyordum. cunku, eteginin icinde dizkapaklarinda biten beyaz bir don vardi, yataga da o donla yatiyordu.Yeni evimiz bir hayli kucuktu. O zamanlar yer yataklarinda yatardik. Yatma zamani geldiginde, yukluk dedigimiz dolaptan yataklar, carsaflar yorganlar cikarilir ve belli bir duzene gore iki odaya yerlestirilirdi. Annemle babam ondeki buyuk odada, birisi evlenip ayrildigi icin yalniz kalan kucuk teyzem, buyukannem, kiz kardesim ve ben de arkadaki kucuk odada yatardik. Kiz kardesimle benim yataklarim yan yanaydi. Her gece yataga yatar yatmaz sikimi elime aliyor, oksamaya basliyordum. Bazan da o tatli hazla, donuma ya da yatak carsafina bosaldigim oluyordu.Yine boyle bir gece sikimle oynarken seytan kafama girdi. Kiz kardesim arkasi bana donuk misil misil uyuyordu. Henuz on bir yasindaydi, ama memeleri iyice belirmis, giysilerinin gogsunu zorlamaya baslamisti.
Bacaklari da okuldaki kizlarinki gibiydi. onune gecemedigim arzu, sadece onun bacaklarina dokunabilmekti. Kisa bir tereddutten sonra, elimi yorganinin altina sokup, yavas yavas ilerlemeye basladim. Heyecandan tirtir titriyordum. Elim korkudan o kadar yavas ilerliyordu ki, bir turlu ona dokunamamistim. Sonucta parmaklarimin ucuna degen ciplak ten yuregimi agzima getirdi. Bir sure hic kimildamadan oylece bekledim. Sonra bir kez daha cesaretlenip, parmaklarimi iyice temas ettirdim, ama neresine dokundugumu bilmiyordum. Onda hic bir hareket yoktu. Uyuyordur diye dusunerek, biraz daha ilerledim ve elimi ciplakligin uzerine koyup yeniden bekledim. Elimin heyecandan titremesine engel olamiyordum.( ) Sikim zonkluyordu. Dayanamayip elimi teninde biraz hareket ettirdim. Neresinde oldugumu kesfetmek istiyordum. Parmagim bir beze takildi. Dikkatle yokladim. Patiska donunun pacasiydi. Demek ki elim, kalcasinin uzerindeydi. Kalbim daha da hizli carpmaya basladi. Biraz bekleyip, elimi pacasinin altindan ileri uzattim ve yine bekledim. Onda en kucuk bir hareket yoktu. Cesaretlenip elimi biraz daha ilerlettim ve teninde bir kivrimla karsilastim. Bu, kalcasinin bacak arasiyla bulustugu yerdi ve daha ileri ulasabilsem, amina yaklasacaktim. Ama bunu yapabilmek icin vucudumu da yaklastirmam gerekiyordu ve bu hem zor, hem de cok tehlikeliydi. Cesaret de edemiyordum. oylece durup, altimda kalan sag elimle tas gibi kesilen sikimi oksamaya basladim. Bekledigim zaten sadece onun tenine dokunabilmek degil miydi? Sikimi oksarken icgudusel olarak onu da oksadigimi fark ettigimde is isten gecmisti. Birden elimin altindan kaydi. Uyanmis ve kendini geri cekmisti. Panikten elimi geri cekmeyi bile basaramadim ve oyle boslukta kaliverdi.Tum umudum bosa cikmisti ki, onu elimin altinda yeniden hissettim. Sirtustu donmustu ve simdi elim donunun uzerindeydi. Yani bana firsat tanimisti. cildiracak gibiydim. Yine de dikkatli davranarak elimi donunun uzerinde bir sure tuttum. Hic tepki gostermiyordu. Sessizlikte kulaklarimi kabartip nefesini din!
ledim. Uyumuyor ve sik sik soluk aliyordu. Bu beni daha da cesaretlendirdi. Demek ki o da buna hazirdi. Elimi biraz bastirip bekledim. Gene tepki vermedi. Bu arada yeniden hareketlendi. Bacagini bana dogru acmis ve yorganin disina cikan dizi bacagima dokunmustu. Artik bu rastlanti olamazdi. Titreyen elimi yavasca donundan iceri soktum ve yeniden tenine dokundum. Bulundugum yer gobegiyle aminin arasindaydi.( ) Biraz asagi kayinca elimin tuylere dokundugunu fark ettim ve soke oldum. Belli ki bu, amini kaplayan tuylerin basladigi yerdi ve benim on bir yasindaki kardesim tuylu bir ama sahipti. Yani artik cocuk degildi. Heyecanim ikiye katlandi. Parmaklarimi, asagi indikce yogunlasan tuylere dogru uzattim ve onlarin altinda kabaran ama dokunabildim. olecek gibiydim. Onda hala hicbir hareket yoktu ama soluklarinin siklastigini duyuyordum.Biraz bekleyip heyecanimi yatistirmaya calistim ama ne mumkundu. Parmaklarimi yavas yavas yumusacik tuylerin arasindan amina uzattim. Dudaklarinin arasindaki islakliga dokundugum anda hafifce sicradi. cok korktum. Hemen obur yaninda yatan buyukannem her an uyanabilirdi. Bacagima dokunan dizi titriyordu.    Cesaretim iyice artti. Amini oksamaya basladim. Ben onun sadece bacaklarina dokunmak icin yanip tutusurken, simdi elim amini oksuyordu. Tam anlamiyla anlasmistik. Ben oksadikca o da, kalcasini yukari kaldiriyor, bana katiliyordu. Bir ara yorganin aralandigini hissettim. Evet elini disari cikarmis bana dogru uzatiyordu. ( )obur elimle onu tuttum ve sikime dogru cektim. Dokunur dokunmaz basini tutuverdi.Her sey o kadar cabuk gelismisti ki, heyecan ve mutluluktan iyice mayismistim. Bir yandan, sonradan klitoris oldugunu ogrendigim et parcasini parmaklarimin arasina almis oksuyordum, bir yandan da kiz kardesimin minicik elinde siktigi sikimi ileri geri itip otuz bir cekiyordum. Bu bir sure devam etti. ikimiz de kopek gibi soluyorduk. Kiz kardesimin birden titredigini hissettim. Hem elimin altindaki ami, hem de bacagima dokunan dizi tirtir titriyordu. Elindeki sikimi iyice si!
kmaya bas!
ladi. Zor gidip geliyordum. Titremesi sona erdiginde ben de avlunun icinden carsafa fiskirmaya basladim. Bu dayanilmaz bir zevkti. Fiskirmam bitince dollerimle islanan elini birden geri cekti ve arkasini donuverdi. Elim bosta kalmisti.    Geri cekip, parmaklarimdaki islakligi sikime surdum. Sonra ben de arkami donup gozlerimi kapadim. Bu olayi hic unutmayacaktim. Daha dogrusu unutturulmayacakti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder