19 Eylül 2014 Cuma

Al Yanak verdi - Porno Sikis Hikayesi

Al Yanak
Gecen yaz alkollu bir gec kiz bar masasinda otururken gelmisti ve aynen “beni sikermisin” die sormustu. kiz 85 li ve baya kiloluydu. Programin baslamasina yarim saat kalmis ve saat aksam 11 civarlari. Ben barin ust katina cikardim kizi ve orda bira stoklarinin oldugu yerde pozisyona geciverdik cunku zaman kisitliydi.
Azina vermeden ve onu yalamadan normalde 1 saat suren sexi 20 dakikaya indirdik. Ben sadece amina sokuyodum ve kiz zoom oldugu icin pek biside hissetmiyodu (kendine gelince neler oldu en sonunda anlaticam) artik zaten oda los oldugu icin ben takilirken amcigin icinde kizda tepki “sifirdi”. neyse ben orda kum torbalarinin icine attirdim ve kedi gibi kapattim ustunu. Tam gidicem kiz hadi bidaha dedi. Haydiii gelde boyle uyuzlari bidaha sikme.
Neyse iyice temizledik sikimizi bi sakatlik cikmasin diye yine basladik. cabuk bitsin diye okadar hizlandim ki anca tepki alabildim kizdan. En sonunda sikisimiz benim yaptigim buyuk bir hiyarlikla bitti. Ben bunun gogusleri yerine gobek yaglarini elliyomusum. kiz ustlere goguslerime cik dedi. Boylece hem hiyarlik hem migdesizlik ettim. Amcik buldun sik, dayak buldun kac derler ya. Iste ben dayak yeseydim daha iyiydi.
Gelgelelim barda cikip sahne alana kadar kan ter icinde kaldim. Extra sandalye istedim cunku ayakta askiyla calicak halim kalmamisti. Allahtan az musteri vardi cunku performans 0 di bende. Eveeet gelelim kiz ayildiginda ne oldu??? ilk iki gun birbirimizin suratina bakamazken daha sonra muhabbeti koyulastirdik ama birdaha hic sikismedik. Ama nezaman konussak kizin surati kizarip al al oluyodu. cunkuuu kizin zaten ciktigi biri varmis.
Oda kronun tekiydi zaten. Boyle anlicaginiz kimin eli kimin sikinde belli olmuyo yazlari barlarda. Bu yaz anilarimdan okudugunuz 3. Hikaye devami gelecek cok yakinda (maestroya selamlar bu arada.)

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder