24 Eylül 2014 Çarşamba

Ablamla sicak sex hikayem - Seks Hikayem

Ben Cenk. istanbulda yasiyoruz ben 15 yasindayken ablam universitede okuyordu ablamla daha once 10 gunden fazla ayri kalmamistik surekli beraberdik 4 aydan sonra baya bi ozlem oldu tabii. ablam ece 1.65 boylarinda siyah sacli cok guzel bi kiz. ablam gelince geceleri benim odamda klima oldugu icin benimle yatiyordu bende 2 kisi yatmaya alisik olmadigim icin sik sik uyaniyordum. 2. gece uyandigimda ablama tam olarak yaslanmistim cok zevk vermisti bana sonra sikimi ayarlayip tam gotune dayadim ablamida kucaklayip ustune bastirdim inanilmaz zevk aliyordum sonra ablam doner gibi yapti diger tarafa dondu yaz ayinda oldugumuz icin gecelik gibi mini bir elbise ile yatiyordu elbiseside boldu zaten elimi sol gogusune koydum sutyeni silikonlu gibiydi kabarikti sanirim fark etmedi sutyeni tam olarak avucladim ve hafif hafif bastirmaya saga sola oynatmaya basladim o gece oyle bir kac dakika gecirdim.
Ertesi gun hic birsey olmamis gibiydi 1 gunde 5-6 kere bosaldim geceyi dusunerek gecenin olmasini bekledim… bu sefer hazirlik yaptim uyumadna once kilodumu cikardim altimda ince bir basket sortu vardi. sadece onla kaldim sikimi belli ediyordu yataga girdim cok gecmeden porno izle ablamda geldi ben uyumadim ablamin uyumasini bekledim ama yatakta vakit gecmiyordu bi 15 dakika bekledikte sonra elimi beline dolayip kendime cektim bana yan yatiyordu geceligini hafif siyirdim bacaklarina elimi koydum cok yavas gezdirmeye basladim. biraz zaman gectikte sonra elbisesini cok yavas sekilde siyirdim gobegine kadar tamamen acikti artik kulodu siyah on tarafinda gulen bir yuz olan birseydi bana arkasini dondu gotu onumdeydi kilodu araya girmis kalcalari ortadaydi elimi koydum bir sure siktim siktim mincikladim kalcalariyla oynadim. alt taraflari yumusacikti sonra sikimi cikardim bacaklarinin arasina yerlestirdim. ami benim sikimin ust tarafindaydi inanilmaz bir zevk aldim elimi memesine atiyim dedim fark ettim ki sutyen yok elbiseden iceri soktum elimi yavasca oynattim gogusleri ben sert saniyordum yumusacikmis o gece diger tarafa dogru 31 cektim ve uyudum. ertesi gece karar verdim amini elleyecektim heyecanliydim yine bi 30 dk kadar bekledikten sonra (bu sefer mini sort giymisti) elimi bacaginin kosesine attim oda bence uyumuyordu bacagini kaldirdi ami elimin altindaydi elime oksadim bastirdim elimi sortum icine soktum kilodun ustunden oynuyordum sikiyordum elliyordum cok zevkliydi aminda bir hafif bir islaklik hissettim zevk aldigina emindim artik ellimi yavasca kulotun ustunden cikardim altina soktum aminin ustu tertemizdi elime bir kac batik geldi o kadar tam aminin yanaklarini hissettim bir hamleyle dondu tahminimce benim bilmedigimi kizligini falan bozacagimi dusunuyor sadece oyayacaktim ertesi gece uyumusum uyandigimda geceydi ablam uyuyordu yanimda duvara donmus capraz skilde uyuyordu yavasca kolunu tuttum sortumun uzerinden sikimin ustune koydum biraz bekledim ama ne hareket nede bisey vardi elini sortumun!
altindan gecirdim. sikimin ustunw koydu kendim hareket ederek eline bosaldim onun elinde ve benim elimde doller vardi benim elimdekiler onun bacaklarina surdum o zaman bile zevk aldim inanilmazdi artik dort gozle sikmeyi beklliyorum.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder