30 Ağustos 2014 Cumartesi

Anneme Ve Ablama Tecavuz - Porno Hikayem

t2.gstatic.com/images?q=tbn:l6_qi0ilxALwgM:http://www.politikars.com/img/tecavuz.jpg” imageanchor=”1″ style=”clear: left; float: left; margin-bottom: 1em; margin-right: 1em;”>
Aslinda ensest iliskilerden bu hikayeleri okumadan once ilgilenmezdim ama ablama karsi her zaman bir ilgim vardi. Ablam 29 yasinda, baliketli, sarisin, kara gozlu bir hatundur. Surekli seksi kiyafetler giyer. Ve herhalde bu sebebten dolayi onu oldum olasiya sikmek istemisimdir.3 Sene once evlendi. Benim bi de ayni apartmanda oturan kankim var. Surekli beraber takiliriz ve hic kiz arkadasimiz olmadi. Bir ay once evde oturuyordum. Ablam bize geldi. uzerinde mavi bir kolsuz bluz ve altinda mini kot etegi vardi. Ten rengi kulotlu corapta giymisti. Annemle beraber kadin kadina sohbet ediyorladi. Daha sonra annemin bankaya gitmesi gerektiginden disari cikti. Bende ablami oksayabilmek icin careler ariyordum.
Slow bir kaset koydum ve saklabanca dans edelimmi diye sordun ablama. Ablamda baliklama atladi. Birbirimize yapisik bir sey sekilde dans ediyorduk. Ben bi anda eteginin icinden gotunu avucladim. Ablam cok sasirmisti ve cok kizdi. Bende mecburiyetten biraktim. Daha sonra kankiyi aradim ve olanlari ve yapmak istediklerimi aynen anlattim. cok sasirmis ve cok mutlu olmustu. cunku ikimizde ilk defa bir hatunu sikecektik. Hemde ne hatun.Bunun uzerine vakit kaybetmeden bana geldi. Ablam salonda oturuyordu. Kanki ile beraber ablamin yanina gittik. Ablam korkmustu. Ellibir oynayalimmi diyince rahatladi ve masaya gitmek icin ayaga kalkti ve osirada ablami kucakladim ve odaya goturduk. Ablam bize yalvariyordu ama cildirmistik artik. Yataga birakinca bacaklari dahada acildi ve ten rengi kulotlu corabinin altindan bacaklari cok seksi gozukuyordu.Verdigi frikikleri dusununce…Ablami hemen bagladik. Bu sirada zil caldi ve annem gelmis olmaliydi. Kanki onuda sikelim dedi ve ben ilk basta karsi ciktim. Ama 50 yasin verdigi olgunluk, tecrube ve bana verdigi frikikleri dusununce okeyi verdim. Bizim bu sekilde tecavuz etmemiz cok zordu. Bu yuzden asagi sokaktaki taksicileride cagirdim. Kanki annemi odadan uzak tutmaya calisiyordu ve taksiciler gelinceye kadar bunu basarmisti. simdi on kisiydik. Annemin uzerinde ten rengi kulotlu corap ve uzun bir elbise vardi. Gogusleride bayagi buyuktu. Annem taksicileri niye geldigini ordu ve bende odaya gelde soyleyeyim dedim. Annem odaya gelince ablami yataga bagli bir sekilde gordu ve sok gecirmisti.Hemen arkasina dondu ama arkasinda sekiz kisi vardi. Kanki annemi yakaladi ve onuda yataga atti. simdi on erkek tarafindan sikilmek icin bekliyorlardi. Kanki kamerami aldi ve olayi tamemen amatorce goruntuledik. ilk basta ablami sonrada annemi amindan gotunden siktim. Sonra annemi memelerine yumuldum ve uclarini adeta yiyordum. Annem ise acidan ve zevkten kivraniyordu. Bu sirada diger elemanlarda annemim amima girmis, ablam ise alti erkegin arasindan aci icindeydi cunku kanki iice hayvanla!
smisti. Ve 12 el ablamin her tarafinda geziniyordu. Grup halinde defalarca yaptik ikisinide.ikiside amindan cok sikilmislerdi ama gotten hic yememislerde taaki bu gune kadar. Artik iice sapitmistik anneme amina ve gotune kanki ile beraber cift el girdik. Bu sirada ablam ise bardaga doldurdugumuz 10 kisinin dolunu icti. Sonra tabiiki ablama cift el daldik hatiri kalmasin die. Annem ile ablama baktigimda gordugum manzara korkunctu. Amlari ve gotleri iice acilmis ve vucutlari morluk icindeydi. Bu olaydan sonra kocasi ablami bosadi. Ablamda hamile herhalde onuz bekliyordur.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder