22 Ağustos 2014 Cuma

Evli kadini kocasinin yataginda siktim - Porno Hikayesi

Ben 28 yasinda kendine ozguveni fazlasiyla olan cevresinde begenilen kariyer sahibi is adamiyim. Anlatacagim olay bugune kadar yasadigim pek cok olaydan sadece biri ve zaman icinde gecmiste yasadigim heyecan verici olaylari buraya yazmaya devam edecegim. Bundan yaklasik 1.5 sene kadar once internet ortaminda Gozde adinda 26 yasinda evli bir cocuk sahibi bir bayan ile tanistim. onceleri sadece esi ile olan sorunlardan dolayi sohbet edecegi biri olarak basladi arkadasligimiz. Telefonda sohbet ediyorduk esinin evde olmadigi saatlerde. Gel zaman git zaman Gozde kendisini incitmeyen ve cinsellige yonelmeyen tavirlarimdan dolayi benden etkilendigini soylemeye basladi. Ben hayatim boyunca seks icin aceleci olmadim. cunku her zaman bu bayanlara daha cok guven veren bir olay olmustur. Zaten karsilikli etkilesim varsa kendiliginden gelisecektir. Neyse konuya donelim. Bir gun disarda bulusmak istedigini soyledi. Bende kendisi icin sorun degilse bana uyacagini soyleyip kabul ettim. Gozde ile Zonguldak merkezde bulustuk. Beraber yemek yedik. oyle asiri guzelligi olan bir bayan degildi ama vucut hatlari gayet etkileyiciydi. Beraber yemek yedik sohbet ettik ve ayrildik. O gunden sonra Gozdenin bana telefondaki yaklasimlari degismeye basladi. Benden etkilendigini soylemeye baslamisti. Bende evli bir bayan oldugu icin acikcasi cokta dogru olmadigini dusunuyordum ama begenilmekte gururumu oksuyordu. Zamanla sohbetlerimiz kocasiyla olan seks sorunlarina gelmeye basladi. Bana hep kocasinin erken bosaldigini soyluyordu. Ben genelde dinleyici olarak kaliyordum. cunku rahatsiz olacagini dusunuyordum. Fakat o israrla hep konuyu sekse getiriyordu. En sonunda bana sen nasil sevisirsin seklinde sorular sormaya basladi. En sevdigim pozisyondan tutunda ne kadar surede bosaldigim konusuna falan girmeye basladi. Ben bastada belirttigim gibi ozguveni cok fazla olan biriyim. Her konuda oldugu gibi sekstede kendime guvendigimi ve uzun sure bosalmadan sevisebildigimi soyledim. Gozde merakla ne kadar surdurebilirsin diye sormaya basladi. B!
ende ona bir keresinde 45 dakika bosalmadan bir bayanin icinde gidip geldigimi en sonunda bayanin bayildigini soyledim. Acikcasi inanmamisti. Bunu soylemedi ilk basta ama konusma seklinden belliydi. Fakat isin ilginc tarafi ben yalan soylemiyordum . Soylediklerim dogruydu. Bu sekilde gorusmelerimiz bir sure devam etti ve zaman icinde telefonda seks yapar duruma gelmistik. Bir cumartesi gunu sabah cok erken bir saatte Gozdeden mesaj aldim. Mesajda kocasinin ise gidecegini ve aksama kadar evde kucuk kizi ile yalniz kalacagini yazmisti. Asiri derecede arzulu oldugunu ve benimle sevismek istedigini yazmisti. Evine cagiriyordu beni. Acikcasi bende cok arzuluydum o guzel vucutlu hatunla sevismeyi cok istiyordum. Mesaja olumlu yanit verip erkenden kalktim. Dus aldim temizlendim ve uzerimi giyinip evine gittim. iceri giridgimde guzel bir kahvalti sofrasi hazirladigini gordum. Beraber kahvalti ettik. Son derece seksi gorunuyordu. uzerinde mini etek ve body vardi. Fizigini gayet guzel ortaya koymustu. Kucuk kizi bizimle beraber kahvalti etti. Kahvaltidan sonra gozde kizini uyuttu salonda ve beni alip yatak odasina goturdu.Yatak odasinda kocasiyla dugun resimlerinin uzerinde asili oldugu yatagin kenarinda dudaklarima yapisti. cilginca opusuyorduk. Ben ellerimi kalcalarina attim gercektende tas gibiydi. Hizlica birbirimizi soyduk ve onumde diz cokup yarragimi agzina aldi. Gercektende cok iyi oral yapiyordu. Zaten sohbetlerimizde hep orali cok sevdigini ve iyi yaptigini soylemisti. Yaklasik 10 dakika yarragimi tassaklarimla birlikte yaladi ve beni icine girmem icin hazirladi. Ardindan stringini cikarip her gece kocasinin koynunda uyudugu yatakta domalarak o muhtesem kalcalarini bana sundu. oyle bir domalmistiki ami ve gotu karsimda harika gorunuyordu. gercektende muhtesemdi. Yeni temizlendigi belliydi. Sik beni kocum dedi. Bende o domalmis muhtesem hatunun amina yarragimi gecirdim. Gercektende daracikti dogum yapmis oldugu halde. Domalmis halde amina pompalarken ellerimle goguslerini sikiyordum. Daha sonra altima al!
dim ve ba!
cakalarini omuzuma alip pompalamaya devam ettim. Surekli olarak elleriyle ve ayaklariyla kalcalarimi kendine bastirip daha derinlere girmemi saglamaya calisiyordu. cilginlar gibi inliyordu. Sanirim 15 dakika olmustuki bana bugune kadar araliksiz olarak hic bu kadar uzun sikismemistim dedi. Bende gulerek daha yeni basladik dedim O gun sanirim 1 saat boyunca araliksiz olarak her pozisyonda siktim onu ve en sonunda agzina alarak beni agzinda bosaltti ve hepsini yuttu. Kendisi bu arada kac kere orgazm oldu sayamadim acikcasi. Gidip temizlenip geldi ve beni yine opmeye basladi ve ilk bana gec bosalirim dediginde gercektende inanmamistim ama sen harbidende dogruyu soyluyormussun dedi. Daha sonra gorusmeye devam ettik hatta en cok istedigi fantazi kendisini kocasinin karsisinda sikmemdi. Fakat bunu gerceklestiremeden aramizdaki iliski sona erdi. Bundan sonra gecmiste yasadigim olaylari anlatmaya devam edecegim. Herkese zevk dolu gunler.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder