3 Aralık 2014 Çarşamba

Balik etli yengemi sikiyorum - Porno Hikayem

Merhaba degerli okurlari Adim Mert 28 yasindayim ve bekarim. Ensest hikayemin konusu nurten yengemle aramizda olanlar. nurten 28 yasinda balik etli tam bir afet ne fazla bir kilosu nede eksigi var.saclari kizil ve kendine bakmayi cok iyi bilen bir kadin.onu dusunerek devamli 31 cekerim ve hep hayallerimi susler o. Bundan 3 ay kadar once biri akrabamizin dugunu vardi ve oraya gidecektik.dugunden 1 gun once yengem bana alisveris yapacagini onunla gelmemi soyledi. Abim calistigi icin kabul ettim ve alisverise ciktik. hava sicak oldugu icin acik seyler giyinmisti.alisverisimizi aksam saatlerinde bitirdik ve otobuse bindik.is cikis saati oldugundan otobus bayagi kalabalikti ve bizde ayaktaydik. ellerimizde posetlerle ayakta durmakta zorlaniyorduk etrafta insanlar oldugu icin ona gozlerimle on tarafima gec gibisinden isaret yaptim oda bunu anladi ve on tarafima dogru geldi aramizda az bir mesafe vardi ama otobus git gide kalabaliklasinca ona iyice dayanmistim. uzerinde etek oldugu icin gotunun arasini hissedebiliyordum benim sikim kalkmaya basladi ama bir tepki verecek diye oldugum yerde duruyordum. otobus sallandikca ona baski yapiyordum.sanki sinirli gibi bir hali vardi.hic sesimi cikartmiyordum istesemde geride kacamiyordum.arkasina iyice baski yapmaya baslamistim. inecegimiz yere gelip indigimizde ondan ozur diledim ve bilerek olmadigini soyledim. o ise hic sesini cikarmadan benimle hic konusmadan eve gitti.
Diger gun aksam uzeri annem babam ve ben hazirlanmis dugune gidecektik. abim calistigi icin yengemi gidip evden alip salona getirmemi soyledi babam. bende tamam diyerek abimin evinin yolunu tuttum.eve gelip zile bastim kapiyi actiginda muhtesem bir guzellikte karsima cikti ve hazir oldugunu gidebilecegimizi soyledi ve evden ayrildik. gozum ondan ayrilmiyordu. uzerine sifir kollu bir elbise altina ise bol siyah diz kapagi uzerinde bir etek vardi ve harika gorunuyordu ustelik corapsizdi. Taksiye binip salona geldik. Dugun baslamis herkes dans ediyordu. Teyzemin kocasi nurten yengeme gelip neden dans etmiyorsun hadi dedi oda yok falan dediyse de israrla dansa kaldirdi. Enisteyle yengem dans ederken gozlerimi onlardan ayiramiyordum. bir muddet sonra kalkip enistemden musaade istedim dans icin ve yengemi aldim. yuzume hic bakmiyordu.dans ederken bile sikim kalkmisti ve bunu o hissetmisti bir muddet daha dans ettikten sonra oturalim dedi. Yerimize oturduk ve isiklari sondurduler ortalik los bir isiktaydi. bacagimi yengeme hafif yaklastirdim ve bacagina surtmeye calistim bir muddet bacagini hissettikten sonra o lavaboya kalkti. Neyse dugun bitmisti ve herkes ayriliyordu. Annemle babam dayimlarin arabasina bindiler o arabada 2 kisilik yer oldugu icin onlar oraya bindiler. Bizde yengemle sikisarak amcamin arabaya bindik ama ust uste oturuyorduk.yengemle ben en sagdaydik.bir muddet gittikten sonra bacagimin agridigini yengeme soyleyip hafif kalkmasini soyledim oda hafif kalkinca bacaklarimi acabildigimce acip nurteni tam kucak hizama oturttum bir sure terettut etti ama baska caresi yoktu.sikim yeniden kalkmisti ve zonkluyordu.bir sure sonra babamlarin oldugu araba saga cekip durunca bizde durduk. babam gelip hep beraber 2 saatligine koye gidip gelelim deyince ban gun dogmustu. yola devam ettik. Ama ben dayanamiyordum elimi uzatip alttan yengemin bacaklarina hafifce surmeye basladim bisey yapamiyordu ve sesi cikmiyordu istese de cikamazdi cunku yanimizda aileden olanlar vardi. bana bir ara donup bakti ve yapma der !
gibi kizar gibi yapti ama dinlemeden devam ettim.elimi daha yukarilara goturup kulotunun uzerinden amini oksamaya basladim. saga sola kacmayi denedi ama yapamadi. oda sulanmisti ami vicik vicik olmustu. elimi tutmaya calistiysa da ben parmagimin tekini aminin icine sokmustum. cok felaket zevk aliyordum. bir sure bana karsi koymadi denedi ve bir anda elini cekti.amini artik iyice parmakliyordum.yanimizda oturan babaannemse uyukluyordu. Yengeme isaret ederek az yukari kalkmasini soyledigimde kalkti ben hemen fermuarimi acip sikimi disari cikardim ve elimi uzatip yengemin kilottunu yana cektim. Etegini de benim bel hizama gelecek sekilde yukari kaldirdim. sikimi amina sokmaya calisiyor ama yapamiyordum. bir anda yengem elini alttan uzatip sikimi tuttu ve eliyle siktiktan sonra aminin dudaklarina yerlestirip uzerine oturdu. zevkten deliriyor titriyordum. Yengem yavas yavas sikimin uzerinde bir yukari bir asagi kalkip iniyordu. Ben daha cok icine sokmaya calisiyordum elimin tekini uzatip memelerini siktim. yengem one egilmis kafasini koltuga dayamisti. aldigi zevki tadiyordu.diger elimi de alttan uzatip yengemin bacaklarini ve bizirini oksuyordum. bir ara arkaya dondu ve kulagima bittim dedi. Bense hala sikimi sokup cikariyordum ami harikaydi ve sicacikti.koye yaklasmistik ve ben birden yengemin amina selale gibi fiskirdim.sonra yengem one kalkti ve kulotunu belli etmeden duzeltti. Bende fermuarimi kapadim. kulagima harikasin dedi. koye varmistik ve hic konusmuyorduk. Tekrar cikip eve geldik yengemle daha bu olay hakkinda konusamiyorduk.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder