3 Aralık 2014 Çarşamba

Teyzemin kayninin turbanli karisini becerdim - Porno Hikayem

Merhaba degerli aldatan severler bu anlatacagim hikaye gecmiste yasadigim bir olaydir… ben 24 yasinda iken adapazarinda universitede okuyordum… kisa tatillerde istanbul’da oturan teyzemlere gidip geliyordum… teyzemin kayninin karisi sule vardi. 30′lu yaslarda 1.65 boylarinda dolgun kalcali, iri memeli, bir icim suu.. bakislari ile veren, bakislari ile bosaltan seksi mi seksi bir kadindi.. onu dusunup dusunup az otuz bir cekmedim… birgun onu cok fena sikecegimi biliyordum…
Neyse cok uzatmayayim yine tatillerden birinde istanbula gittim enistem ve teyzem gunduzleri calistigi icin evde aksama kadar tek basima kalirdim.. Telefon caldi ve teyzem aradi, malum kisinin gelecegini soyledi… sevincten havalara ucuyordum daha gelmeden nasil sikecegimin hayallerini kurmaya basladim. terliyfim dusa girdim ciktim. herseyi sikmek uzerine ve ona iyi gorunmek uzerine tahrik etmek uzerine planli bir sekilde ince ince ayarladim.. bu gelmeden once azdirici parfumu siktim, damlayi da hazirladim.. cayi koydum..kapi caldi… yaslari birbirine yakin uc tane cocugu ile kapidan iceri girdi cok samimi degildik uzaktan merabalastik tokalastik.. o bakislar yine karsimdaydi… iceri oturma odasina gectiler ben koltuga yatmis televizyon izliyordum oda karsimdaki koltukta ara ara televizyona bakiyor ses yapan cocuklara durun susun yapiyordu ara arada bana bakiyordu… baktigini farkettigimi farkettirdim kafasini cevirdi ama ben bakmaya devam ettim bana bakinca ne oldu dedim… kendimle ilgili sorular sormaya basladi okulla ilgili falan.. kiz arkadasin var mi dedi? oyle uzun sureli iliskim hic olmadi dedim. e evlenecek yasa gelmissin artik dedi. bende daha cok var dedim.. aa olur mu oylee evlenmek lazim dedi ama neden evlenmek lazim dedigini de gozleriyle ve soyleyis sekli ile cok guzel anlatti… uzerine giydigi altindaki ve ustundeki dar bady ve esofman ile tamamen belli olan vucut hatlarini incelerken o zaman ben cok evliyim dedim. aa nasil yani dedi!! anladin sen onu dedim kaslarini imali bir sekilde kaldirdi ve guldu… ayaga kalkti nereye gidiyorsun dedim lavaboya dedi arkasindan baktigimda icine giydigi tangasi belli oluyordu ve ben iyice tavan yapmistim… o lavaboya girer girmez pesinden kalktim ve bagirarak cay icer misin dedim icerim dedi ve plan uygulanmaya baslamisti cayi koydum ve icine daha fazla azsin diye 10 damla damlattimm… lavabodan cikti yuzu islakti ve hafif acik yakasi da islak ve tahrik ediciydi!! caylarimizi icerken hic yaptin mi dedi? bende anlamamis gibi neyi diye sordum ve !
guldu bu sefer o anladin iste dedi.. oturma vaziyeti daha rahat gevsek bir hal almaya baslamisti… haberi olmadan ictigi damlali cay etkisini gostermeye basladikca bakislari daha rahat acik ve uzun olmaya basladi vucut isisi yukseldigi icin yuzu kizarmaya basladi ayaga kalkti nereye gidiyorsun dedim.. yine lavaboya dedi lavabonun onune dikildim kapiyi acar acmaz yuzyuze geldik ve korktu ne olu!!!… demeye kalmadi elimle ensesinden kavrayip dudaklarini emmeye basladimmm ayakustu opusurken her nefese alisimizda kendinden gectigi belli oluyordu bir elimle belinden kavrayip bir elimle esofmanin ustunden amini oksarken dur dedi birden ellerimi tuttu kisa bir sure yuzume bakti ve cocuklari uyutayim dedi tam tavan yapmisken alet kazik gibi olmusken cocuklarin uyumasini bekleyemezdim cocuklar kucuktu dunyadan haberleri yoktu.. cocuklara siz burda bekleyin size cikolata alip gelecegiz dedim odalar birbirine yakindi televizyonun sesini actim kapilarini kapattim ve kilitledim.. belinden kavradim ben cocuklari hallettim dedim ve atesli opusme basladi opuserek teyzemlerin odaya girdik… ellerinin ustune dogruldu ve butun tahrik dolu bakisi ile sen simdi beni sikecek misin dedi.. sana hayatinin sikisini yasatacagim dedim ve ustune cullandim disardan sikimi amina surttururken opmeye devam ediyordumm.. opusmeyi iyice tahrik olmasi icin uzun tutuyordum ki oyle de oldu.. kalktim hizli bi sekilde once esofmanini siyirdim… bir sure kulodunun uzerinden amini oksadim… sonra usulca kulodunu cikardimm.. belden asagisi tamamen ciplakti… bende ayni sekilde soyununca birden yataktan kalkti beni oturttu dizlerinin ustune yere coktu ve dibine bogazina kadar benimkini alip emmeye basladi en sonunda dayanamadim saclarindan tutup tasaklarima kadar agzina verdim nefesi kesilene kadar bekledimmm… hizla ustume oturdu olmaz alta gec arkani don dedim nasil yani dedi korkma dedim arkadan yapmayacagim… (ama arkadan yapacaktim prezervatif yok, korunmuyorda, ve akillara zarar bir gotu var!!) yari ciplak arkasini dondu icimde istiy!
orum seni!
dedi bekle dedim sana hayatinda yasamadigin bir zevk yasatacagim.. zevkle arkasini dondu domaldi uzerindeki bodysini hafifce kalcalarini kavrayabilecek sekilde siyirdimm… hadi diyordu dayanamiyordu sok icime inlet beni!! hafifce bir yandan ami bir yandan gotunu parmagimla kivama getiriyordum… once onu bosaltip gevsetecek sonra da bi guzel gotten sikecektimmm… amina aleti yavasca soktum oyle bir ic cekti ki bosalmamak icin kendimi cok siktim kalcalarina vurdurarak sert bir sekilde sikmeye basladim zevkten kafasi yukarda gozleri kapaliydi… aaaah ooooooohhhh deyip dudaklarini isiriyordu.. bosaldi ve hizli bir sekilde ciktim.. kendini yataga saldi ve nefesini duzeltmeye calisirken sen benim kocam olsana dedi.. bende artik senin gizli kocanim dedim seni daha cok sikicem ne istersen onu yapacam sana… sikimi eline aldi sivazlarken bende sen ne istersen yaparim sikici erkegim dedi… benim alet bosalmadigim icin daha inmemisti arkani don dedim nasil yani dedi benim aklim tamamen onun gotundeydi… arkana girecem dedim nasil yani ben daha once hic yapmadim olmaz kocama bile vermedim dedi tehdit ettim o zaman sen daha giyinmeden cocuklari odaya alirim dedim… ayaga kalktim korkuyla dur dedi gel buraya serefsizz.. oyle deyince hafif sert bogazini siktim dilimi agzina vererek opmeye basladim nefes alislari beni tahrik ediyordu zaten doluydum ve kazik gibi olmustu aletim belinden tutup hizli bir sekilde cevirdim… parmagimi kalcalarinda gezdirdim once damlalarin etkisinden olsa gerek tekrar zevk almaya basladi sonra daireler cizerek yavas yavas gotune dogru ulastim ve birden parmagimi gotune soktum irkildi!! yavas dedi.. aletimin basini yavas yavas icine soktum zorlaniyordu ufff nolur yavas dedi.. uzerinden onunla ayni pozisyona gelerek kulagina korkma guzelim alistirma turlari bunlar daha diye fisildadim.. nasil y… demeye kalmadan sikimi dibine kadar soktum daracikti sicacik boyle bir zevk yok hayalimdeki sikmek istedigim kadinin simdi icindeydim.. oyle bir ciglik atti ki agzini kapatmak zorunda kald!
im ve bak!
tim olacagi yok bir elimle agzini tuttum ve sert bi sekilde gidip gelmeye basladim artik agridan geberiyordu agzi kapali olmasina ragmen neredeyse sesi disardan duyuluyordu… oyle guzeldi ki gotu icinden hic cikmak istemedim kendini birakana kadar sikip icinde duruyor kisa bi saniye bekleyip devam ediyordum… kendini salmis sesi kesilmisti elimi agzindan cektim kulagina egildim ve boyle bir got hayatimda gormedim dedim o aciyla bile hosuna gitti ve guldu bitti mi dedi bitti mi derken tekrar gidip gelmeye basladim artik o da alismis zevk almaya baslamisti sabaha kadar sik beni erkegim dedi o kadar aciya ragmen boyle soylemesine sasirdim tahrik oldum ve tadini cikara cikara catir cutur gotune 3 sefer bosaldim ve uzerine yigildim.. sesi hafif hiriltili bir sekilde sen nasil bir erkeksin boyle dedi neden dedim hayatimda boyle birsey gormedim dedi ve guldu icindeki seni ortaya cikardim icindeki orospuyu ortaya cikardim dedim kulagina guldu ve bundan sonra senin orosbunum ben dedi kaldirdim son bi kez agzina verdim ve bosaldimm… donunu kulodunu giydi yatagi duzeltti ve sallana sallana odaya cocuklarinin yanina gitti… bende tekrar yerime gectim yattim ve televizyon izlemeye devam ettim…

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder