3 Aralık 2014 Çarşamba

yengemle sevistik… - Porno Hikayem

Merhabalar ben 24 yasinda esmer bir kizim. adim Lisa… sizlere abimin esiyle yasadigim anlari anlatacagim. Abim 26 yasinda Melek adinda bir kizla evlendi. Melek cok sempatik ve cekici birisiydi. Onunla hemen kaynastik. Neyse abim evlenince bende arasira onlarda kaliyordu. abim bazen gececi calisiyor bende yengemle kaliyordum. Abimin oldugu bir gece tuvalette gitmek icin uyandim. Abimlerin odasindan ses geliyordu. merak ettim kapiya dogru yoneldim. Aralikti. ikisinde ciplakti. Sevisiyorlardi. Melek ustte hizli hizli zipliyordu. Abim inliyordu. Melek her yerini opuyordu. ben tuhaf oldum elim pijamanin ustunden amimi elliyordu. Ben de onlarla seks yapiyordum sanki. Ama beni gormuyorlardi. ben oyle sanmisim Sonra kendime geldim tuvaletimi yaptim ve yattim. Ruyamda ucumuzun sevistigini gordum. Sabah oldu. Hic bir sey olmamis gibi davrandim. Ama Melek tuhafti. Bana garip bakiyordu. Hatta dun gece ne ruya gordugumu sordu. Acaba gordumu diye kuskulandim. Ama nasil gorecekti? abim yine o gece gececiydi. ikimiz kaldik.Ben uyumaya odama gittim. Geceligimi giydim uzanmistim melek geldi. ustunde geceligi vardi. iceri girip kapiyi kapatti. Ve neyime lazim araliktan izleyen olabilir dedi. Ben anlamazlik ettim. Melek devam etti Sen bizi izledin dimi? sasirdim. devam etti ben ustte iken aynadan kapi gozukuyor ve seni gordum.Artik inkar etmenin anlami yoktu. Ama kotu niyetim yoktu dedim. Melek hosuna gidip gitmedigini sordu. Ben mahcup halde hosuma gittigini soyledim. Yatagima geldi. ustumu acip bacaklarimin ustune oturdu. Ben titredim. Sakin ol dedi. elleriyle vucudumu oksadi. sonra dudagini kondurdu dudagima. Beni opmeye basladi. Bir yandan da memelerimi sikiyordu. tuhaf oluyordum. Sonra ayaga kalkti. Ve geceligini indirdi. Her seyi ortadaydi. tekrar ustte cikti. geceligimi kulotuma kadar cekti. Ellerini geceligin altindan memelerime kadar soktu. Oksuyordu. Ucunu sikiyordu. Disardan isiriyordu. Ben zevk almistim. Sonra geceligimi cikardi.Memelerimi buyuk bir arzuya yaliyordu.iki elliyle oynuyordu memelerimle. Yavas yav!
as asagi inmeye basladi. Elinin biri de kulotumun uzerindeydi. Amimi ovaliyordu. Asagi yukari gotume kadar elleri oksuyordu. Ben inliyordum abim gibi. Ama bu bir sey degildi Basini bacaklarimin arasina soktu. Kulotumun uzerinden yalamaya basladi. Ben basini oksuyordum. Diliyle asagi yukari surtunuyordu. Isiriyordu. Hizlanmaya basladi. ben basini kaldirmaya calistikca o daha da yiyip bitiriyordu beni. Sonra Arkami dondurdu. sirtimi yalamaya basladi. Elleriyle altta kalan memelerimi sikiyordu. popuma geldi sonra iki eliyle vurup sikti. sonra opmeye basladi. bacak arama girdi. gotumu yaladi. bacaklarimi optu. Elini arkadan kulotumun icine soktu. Amimla oynadi. sikiyordu. Ben yuzustu inlemeye basladim. Masturbasyon yapiyordu bana. Tekrar onumu dondum. kulotum islanmisti.Melek kulotumu cikardi. Amimi yalamaya basladi. Zaten akmistim Onlari yaliyordu. Bakire oldugum icin ozen gosteriyordu. amimin dudaklari isiriyordu. Ayaga kalkti. Eli ile amimi oksadi. Sonra bir yere agirlik verdi Burasi g noktasi imis sonradan ogrendim. Ben bagirdim ama devam etti. Bu harikaydi. Bu kadar guzel bosaldigimi hatirlamiyorum. Tekrar amimi yaladi. Ben bisey yapamiyordum. Tabii inlemekten baska… bacaklarimi kaldirdi. ellerimle bacaklarimi tutmami soyledi yaptim. Elleriyle amimi gotumu ovaladi. Bir ara gotume geldi . Siki dur dedi. Vucudunu bacaklarima yasladi. Parmagini soktu. Ben ahh dedim Ama yine dinlemedi. Sokup cikardi. Bir yandan da yaladi . isi biraktiginda hali yoktu. Yanima uzandi. Bende bitkindim. Bir ara elim amina gitti islakti. Hadi dedi. Elini elime aldi Amina surttu. Acemiydin. Elini sok dedi. Bacagini iyice acti. elimi soktu sicacikti ici. Vakum gibi bisey beni cekiyordu. cekingen tavirla elimi sokup cikardim. O hizli daha hizli deyip duruyordu. Ben hizlandim. Elimi cikardigimda yapis yapisti. Yalamami soyledi ve bende yaladim. Tabii tatmin edici degildi. ama o gun ilk seks deneyimi yapmistim. Oysa buradan sonra yasanacak cok seyler vardi seks adina. Artik eski lisa degildim. Herkesin arzuladigi fantezi ve kadin !
duskunu l!
isaydim. Macera yeni basladi..Bana mail atabilirsiniz. Fantezilerimizi baslamaktan mutlu olurum. ozellikle kizlar Bekliyorum

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder