12 Ağustos 2014 Salı

LEZBiYEN ARZUYU cILGINCA SiKTiM - Porno Sikis Hikayesi

Merhaba sinirsizhikayeler.com seks okurlari.Gece yarisiydi, arkadaslarimla geldigim Antalya’daki otel odasinda en yakin arkadasim Arzu ile sohbet ediyorduk, balkonda ickilerimizi almis dedikodu yapiyor bir yandan da ucsuz bucaksiz yesilligi seyrediyorduk. Gercekten cok buyuleyici bir manzara vardi. cok uykum vardi ve yataga gittim, Arzu daha oturacakti, aninda uykuya dalmisim… Bir ara sesler duyarak uyandim ve Arzu’nun masturbasyon yaptigini ve bariz bir sekilde inledigini fark ettim. Sorun degildi, zaten rahattik birbirimizle bu tip konularda ve yaptigini da soylerdi, ama soylemedigi seylerin de oldugunu o gece ogrendim. Arzu’yu gormemek ve rahat hissettirmek icin kafami ters tarafa cevirdim ama benim uyanik oldugumu anlamisti. “cok azdim, belli degil mi ?” diye sordu, ben de uyku sersemi “kolay gelsin” diye sacmaladim. O anda cirilciplak yatagima geldi ve yanima yatti. irkildim ve “hayrola” dedim, bana cevap vermeden elini bacak arama soktu, uzerimde kisa bir tisort ile yatiyordum ve kolayca kulotuma ulasti. “Sen de islaksin” dedi, gercekten de oyleydim, benim de aklima masturbasyon yapmak gelmisti ama Arzu kadar cesur degildim, onun onunde yapmamak icin unutup uykuya geri donmeye calismistim ama o yanima gelmisti. “O zaman aklimdan gecenler senin de hosuna gidecek, hadi deneyelim” dedi, “Arzu sen kendin yapsan daha iyi olur” dedim ve elini cekmeye calistim, “Bunu deneyelim, sana zevk verecek, bana da, sevmezsek birakiriz” dedi ve tisortumu cikartmaya basladi, ona engel olmadim, alinacak bir zevk var ise icten ice bilmek istiyordum ben de, ve ters gelmedi cok fazla. Lezbiyen ArzuTisortumu cikarip atti ve yanimda yan yatarak memelerimle oynamaya uclarini opmeye basladi, “Bunlar cok guzel, dokunmayi ve emmeyi hep istedim aslinda, memelerin cok tahrik edici” Arzu’nunkiler buyuktu 90 kadardi sanirim, iriydi ve guzeldi, benim 80 numara memelerim ise kucuktu ama beraber oldugum erkekler diri ve uclari kalkik olmasini cekici bulurlardi. Arzu’nun da istedigi buydu sa!
nirim ve agzini gercekten iyi kullaniyordu. Kivrandirmaya baslamisti bile beni. “Ayni odada kaldigimizda Keremle sevistiginiz gece gordum sizi, sen ustteydin ve meme uclarin dimdikti, cok guzel gozukuyordu, oyle yapmak istiyorum simdi…” dedi, ama ustune cikmadigimi gorunce, “Seni kendinden geciricem simdi” diyerek uzerime cikti <!--more-->ve iki mememi birden yalayip isirmaya avuclamaya basladi, ben kalcalarimi tutamiyordum, o da oyleydi, kivraniyorduk ki beni opmeye basladi, ben de onun dudaklarina karsilik verdim ve dillerimizle cok erotik bir sekilde uzun uzun opustuk, bu arada memelerimizin birbirine degmesi cok degisik bir haz veriyordu, cok etkileyiciydi.Elleri her yerimdeydi, en kopartici bolumu amlarimizin surtunmesiydi.
Deli gibi sik istiyordum icimde, bu kisa surede dedigi gibi kendimden gecirmisti beni, tam kivamimdaydim, hatta kivamin da otesi. “Kalbim cikacak gibi” dedim, diziyle amima baski yapmaya, vurdurmaya basladi,parmakladi sonra, yetmiyordu, eli bile yetmiyordu, acayip islaktim, benim her kosemi yaliyor, isiriyordu, hele goguslerim patlayacak gibiydi, ipislak etmisti, uclari sizliyordu, ates gibiydi, dayanamadim, “hadi sok, daha fazla sok icime “ diye yalvardim. Vibratorunu cikardi, cok zevk verecek gibi gozukuyordu, belinde kemeri de olan bir modeldi, deli gibi heyecanlanmistim, kemeri takti, upuzun sikli bir kadin vucudu ancak bu kadar seksi gozukebilirdi. Basucuna oturdu, “Hadi ustume bin ve al su siki icine, bayilacaksin…” dedi, denileni yaptim hic beklemeden, omuzlarina tutunarak ustune oturdum, siki yavasca sokmaya basladim, kalcalarini kaldiriyor, bana dogru pompaliyordu siki, sonuna kadar girdi icime, dibime dayanmisti, simdi kalcalarimi oynatiyor siki icimde her yerime degdiriyordum, her sokusumda baska bir zevk dalgasi geliyordu “inip kalk hadi devam et” diyen Arzu sallanan memelerimi agziyla yakaliyor, emiyor, isiriyor, bir yandan da kalcalarimi sikiyordu. Diliyle daireler ciziyordu agzimda, bir ara beni durdurup vucudumu diklestirdi beni arkaya egilterek amimi oksadi, seyrediyor gulumsuyordu “Tadini cikartiyoruz degil mi ?” dedi Dogruldum ve dudaklarina yapistim, isiriyor opuyordum. “Ahh, ahh..” sesleri yukseldi benden sarsiliyordum, titresiyordu vibrator. “geliyorsun canim, ohhhhh orgazm oluyorsun, vucudun yay gibi, seni boyle seyretmek 2 kat orgazm ediyor beni” diyordu Arzu, ve hakliydi, her sey durdu, sadece kalbim atiyordu cilginca, ve attigi yer amimin iciydi, icimde patlamalar yaratmisti. Sessizlikteydik simdi, hazzi anlatmak istiyordum mumkun degildi. ustunden kalkarak yataga yigildim. icine bir sey girmeden tatmin olan Arzu “Beni siksiz orgazm ettin, senin seksin, ustumdeki zevk dolu halin bunu sagladi” diyerek dudaklarima uzun bir opucuk kondurdu opustuk !
ve kol kola sarilarak, birbirimizin bedenlerini oksayarak uyuyakaldik.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder