12 Ağustos 2014 Salı

KADINLIgIMI HiSSETTiRDi - Porno Hikayem

Merhaba sinirsizhikayeler.com seks okurlari. Ben 27 yasinda 4 yillik evli bir bayanim.1.65 boyum var.Kumralim.Size uc ay once basimdan gecen bir olayi anlatacagim.icimden birisiyle paylasmak geldi ama yapamadim.Sizlerle paylasayim. Biz kocamla sevisirken hep fantaziler kurariz.Biri bizi gozetlese.Sevisirken yakalansak basilsak, grup yapsak. Hatta filim seyrederken aralarinda olmak gibi.Ama bunlari sadece sevisirken konusuyoruz. cok tahrik edici oluyor.Kocamin aleti fazla buyuk olmadigi icin koca aletlerin ilgimi cekecegini dusunuyordu.Bende hayir hic oyle degil diyordum ama yasadigim bir olay bu dusuncemi degistirdi. Kocam pazara alisverise gitmisti.Bende evde temizlik yapiyordum.Baktim  ki Musluk bozuk.Kocama haber verdim.Arkadasini aramami soyledi.Ben daha gelemem dedi.Arkadasiydi ama pek samimi degillerdi.Tamirciyi aradim.cok kisa zamanda gelmisti.Muslugu yaparken Yeni kahvalti yaptim taze cay var icermisin diye sordum.Normal musafirpervelik seviyesinde sormustum. Adam olur dedi.Ben cayi yanina getirdim ama o isi birakmisti.Hem kahvalti yapiyor hem ovler yagdiriyordu.Kocam guzel karisi oldugu icin cok sanliymis falan.cenesi cok dusuk ama hos konusuyordu. Ben camasirlari makineye hazirlerken muslugu tamir etmek icin banyoya geldi. Kadinligimi yasadim cok camasir durmadan degistiriyorsunuz herhalde deyip beni suzuyordu.Utandim ama cok etkilendim.Birdem belime sarilip esarbimi kafamdan atip boynuma yapisti. Tecrubeliydi.Boynumu isira isira yaliyordu.Kendimi cekmek istiyordum ama birakmiyordu.Tam bagirip kizacakken beni cevirip dudaklarima yapisti ve kendisine yapistirdi. Etkilenmeye baslamistim ama utaniyor ve kocamdan korkuyordum.Adam memelerimi sikip bacaklari oksuyor, dudaklarimi isiriyordu.Artik kendimi ona teslim etmistim.isi birakmistik.Beni kucaginda dudaklarimi birakmadan oturma odasina goturdu ve cekyata yatirdi.uzerimi yirtarcasina cikartiyordu. Sutyenimin kopcasini koparip isirmaya baslamisti.ogle inliyorduki bende inlemeye basladim.Kadina susamis gibi beni yaliyordu.Kilodumu cikartim Isl!
ak amimi oksarken biryandan da telefon ediyordu.iscisine adresi soyleyip tamire gelmesini istedi. Basladi amimi yalamaya. Arkamida yaliyordu.Elimi tutup pantolundan penisini tutturdu.cok kalin oldugu belliydi.Etkilendim ama bir okadar da korktum.Kapi calmisti ben bakarim dedi ve iscisini iceri alip banyoya goturdu.Geri geldi iscim deyip soyunmaya basladi.inanin cok kakin bir siki vardi.iki elimle kavradigim halde gene kafasi disaridaydi. Agzima verdi.Alamiyordum.Sadece disini yaladim.Oysa <!--more-->kocaminkini tasaklarina kadar agzima almistim.Birazdaha onumu ve arkami yalayip beni domaltti.Sikini dayadiginda cok etkilendim ama bir o kadar da korkuyordum.Bastiriyor ama icime girmiyordu.Canimda yanmisti. Aciyor diye bagirdim.Beni sirt ustu yatirip amima dilini ve parmagini sokup sokup bayagi yaladi.Bitmistim.olecegimi bilsem onu almak istiyordum ve hadi dedim.Kafasini tukurupleyip yavasca bastirdi.cok aciyordu ama geri gitmeme izin vermedi.
Kafasini almistim.Biraz bekledi ve yariladi. Canim cok yaniyordu ama o daha da iceri girdi ve  ileri geri yapiyordu.Sanki mideme dayanmisti.Birdem bir aciyla tasaklarini hissettim.Koklemisti.icim dolmustu. Muthis zevk aliyordum ki cirak geldi ve usta tamirat bitti dedi.Adam icimden bile cimadan tamam deyip goz isareti ile beni gosterdi. Korktum ama cirak agzima dayamisti.Onunki o kadar kalin degildi ama uzundu.Deliler gibi yaliyordum.Mutus zevkliydi.Korku, aci, zevk karmakarisik olmustu. Adam beni kaldirip alta gecti ve beni uzerine cekti. Zipliyordim.Dudaklarima yapisti. ciraksa gotumu yaliyordu. cok zevk aliyordum. Kocam beni gotten siktigi icin tadigi biliyordum.Dayadi ama icine girmedi.Yalamaya devam etti.Ben defalarca gelmistim.Adaminki icimi sizlatarak gelmeye basladi.icimden cikti.cirak arkama dayiyarak birden icine girdi.Mutis zevk aliyordum.Dipleyince acimisti. Adam alttan hala dudaklarimi isiriyorduki kocapm iceri girmis saskinlikla bize bakip birsey demeye calisiyordu.Nasil oldu bilmem ama birdem kocami cekip fermuari indirip sikini agzima aldim.cirak gidip geliyordu. ciragi alta yatirip ustune oturdum ve sirt ustu yattim.Adam da amima dayadi.Anca kafasini sokabilmisti.Arkamdada sik oldugu icin hepsini alamiyordum.istiyordum ama alamiyordum.Kocam bagira bagira agzima bosaldi.Bunu hep istiyordu ama ben yapmiyordum. inanin yarisindan fazlasini yuttum.cirak arkama bosaldi.Deliklerim kocaman olmustu.Adamin uzerine yattim ve dibine kadar aldim.Kocamda arkama girdi.cirak agzima vermisti.Her deligim doldu.Muthis zevkliydi.Her kadina tavsiye ederim. cirak kulagima kocanida yalayacam dedi ve arkaya gitti.Biraz zaman gecince kocam bir ah cekti.icimde sikinin buyudugunu hissettim.Belliki cirak kocamin gotunu sikiyordu.once kocam sonra adam bosaldi.Ben bosaldiklarimi sayamadim bile. Hic konusmadan gittiler.Kocam dusa girmisti.Ben sasirip kaldim.Hem olanlara hem kocam.Onun sikilisini hic konusmadik  ama grup sex istiyoruz.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder